altomERHVERV

Schmiedmann tilbyder MINI tuning og alt indenfor BMW reservedele

Skal du have fat i en autoriseret BMW og MINI forhandler, så er det Schmiedmann du skal gå til. De er nemlig om nogen specialister i disse bilmærker, og med mange års erfaring, får din bil ikke blot den bedste service hos dem, du får også de bedste priser. Så tag og kig forbi hjemmesiden, schmiedmann.dk, og læs nærmere.

Alt indenfor BMW reservedele

Schmiedmann er om nogen erfaren, når det gælder reparation og vedligeholdelse af BMW, og de tilbyder på deres værksted derudover alt indenfor BMW reservedele. Når du klikker ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne se, at de kan skaffe alt indenfor brugte BMW reservedele, om det så er er motor, bremsedele, udstødning, transmission, pakning osv., så har de bedste BMW reservedele altid klar. Det eneste du skal gøre er at komme forbi med din BMW, så ser de sammen med dig på, hvilke BMW reservedele du skal bruge for at blive kørende igen. Selvfølgelig tilbyder Schmiedmann også Danmarks billigste og hurtigste levering, så du kan komme tilbage på farten. Så trænger din BMW til en tur, så er uden tvivl Schmiedmann du skal gå til.

MINI tuning

Hos Schmiedmann tilbyder de alt indenfor reparation af din MINI bil, herunder også MINI tuning. Når du klikker ind under kategorien MINI tuning på deres hjemmeside, kan du nemt og hurtigt se, hvilke typer opgaver de laver, herunder: påsætning af støddæmpere, sænkningssæt, bremsesæt, og motorombygnings muligheder. Med andre ord, er der altså ikke den opgave, som de hos Schmiedmann ikke kan lave, når det gælder MINI tuning området. Det eneste du skal gøre, er bare at komme forbi et af deres værksteder, og så kan I sammen kigge på, hvilke opgaver indenfor MINI tuning du skal have lavet og så går de ellers bare i gang. Du vil hurtigt opdage, at de hos Schmiedmann er både erfarne og hurtige til at udføre deres opgaver, så du hurtigt kan komme afsted igen i den nye toptunede MINI.