altomERHVERV

Salg af annoncer hos Vendemus

Indgå et samarbejde med Vendemus, hvis du mangler hjælp til salg af annoncer! Salg af annoncer hos Vendemus er nemlig altid målrettet dine specifikke læsere, da netop dette annonce bureau er dedikeret til nichemedier. Læs derfor videre herunder, hvis du vil vide mere om de succesfulde strategier de tager i brug, den erfarne medarbejderstab eller deres store medieportefølje.

Assertivt salg af annoncer hos Vendemus

Salg af annoncer hos Vendemus foregår primært inden for disciplinen “assertivt salg.” Assertivt salg er en salgsteknik, der retter sig mod kunder, som i udgangspunktet ikke har præferencer for dig og det produkt du har ude på markedet. Salg af annoncer hos Vendemus er altså salg i modstand. Dette betyder dog ikke andet, end at meget specifikke salgsteknikker bør tages i brug, hvis man vil opnå den ønskede annonceomsætning. De mange ansatte, der varetager salg af annoncer hos Vendemus, er derfor godt klædt på med netop disse teknikker, en bred forretningsforståelse og relevant arbejds- og livserfaring. Med alt dette i bagagen gøres salg af annoncer hos Vendemus nemlig til et både interessant og profitabelt foretagende. Er du derfor medieudgiver og interesseret i salg af annoncer hos Vendemus, kan du vide dig sikker på skræddersyede løsninger, der altid gennemgås grundigt, sådan at et både langvarigt og stabilt samarbejde etableres fra starten.

 

Annonce salg med langvarigt samarbejde

Annonce salg er derfor ikke bare en selvkørende forretning, men et foretagende, der kræver strategisk know-how og personlige forretningsrelationer. Netop derfor har Vendemus nedlagt en række grundværdier, der er med til at gøre deres forretning med annonce salg så succesfuld som den er. Annonce salg med Vendemus i ryggen er nemlig altid sigtet mod et langvarigt samarbejde, der foranlediges af tæt personlig kontakt med annoncørerne. Her er der altså aldrig tale om hurtige penge og kortsigtet pistol salg, men i stedet årelange samarbejder, hvor annoncørmassen tilpasses efter den aktuelle markedssituation. Tillid er en anden vigtig hjørnesten i enhver forretning, der arbejder med annonce salg. Annonce salg er nemlig ikke nogen let disciplin, hvorfor både målrettede indsatser, tilstrækkelige kompetencer og personlig kundekontakt er nødvendige egenskaber at besidde. Alt dette har Vendemus dog styr på, hvilket kun understreges af deres brede medieportefølje. Annonce salg er desuden et fag, der ikke kan lade sig gøre uden specialtilpassede løsninger til hvert enkelt medie. Som medieudgiver kan du derfor vide dig sikker på et samarbejde, hvor dine specifikke ønsker til enten rapportering, kommunikation, fakturering eller økonomisk flow altid vil blive taget seriøst.

 

Besøg vendemus.dk, hvis du vil læse mere om mulighederne for annonce salg eller gå på opdagelse i den brede portefølje af medier, der arbejder sammen med Vendemus.