altomERHVERV

Reol Hansen tilbyder indskudte etager og lagerreoler til gode priser

Hos Reol Hansen tilbydes der et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet. Det brede sortiment byder bl.a. på indskudte etager, lagerreoler og meget andet, som findes til gode priser.

Indskudt etage til lagerbygninger

Der findes hos Reol Hansen et bredt udvalg af muligheder, hvis man ønsker en indskudt etage. En indskudt etage er ideel til lagerbygninger, hvis man ønsker at udnytte alle mulige kvm. En indskudt etage udnytter lagerhallens størrelser på en god måde, da den kan bygges ovenpå allerede stående lagervare. En indskudt etage fra Reol Hansen virker som en platform, som udnytter loftshøjden i bygningen. Der findes mange forskellige løsninger til en indskudt etage, alt efter hvilke behov man har. Derudover fås de i meget stærke metaller, som har en bæreevne på omkring 500 kg/m2, hvilket er en del. Priserne lyder på omkring kr. 850,- pr. m2. Læs mere på reolhansen.dk og få hjælp til at få lavet den helt rigtige løsning til dine behov.

Lagerreol i høj kvalitet

Der findes hos Reol Hansen også et stort udvalg af forskellige lagerreoler, til gode priser. Lagerreoler er en selvstændig stående hylde, som kan holde mange forskellige slags produkter. Lagerreolerne som findes hos Reol Hansen, er egnet til at blive brugt, og kan derfor holde i mange år frem. Grundet af de gode materialer kan lagerreolerne sagtens holde til hverdagens produktion. Lagerreolerne er nemme at flytte og samle, hvor der ikke kræves brug af værktøj for at sætte reolerne sammen. Der tilbydes hos Reol Hansen forskellige muligheder af lagerreoler, hvor der både findes nye, samt brugte modeller. Alle produkterne findes i eget lager, og der tilbydes derfor hurtig levering i hele Skandinavien, incl. Færøerne og Grønland. Læs mere på reolhansen.dk og find dine næste reoler til din lagerbygning.
Besøg Reol Hansen allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye opbevaringsmuligheder til dit lager.