altomERHVERV

Relevant info om Denis Jacobsen og Solix ApS

Hvis man har brug for kyndig hjælp til at udvikle sin virksomhed, så kan det helt klart anbefales, at man tager kontakt til Denis Jacobsen. Han er nemlig en særdeles erfaren erhvervsmand og er desuden ejer af virksomheden Solix ApS. Det er en virksomhed, som blandt andet har specialiseret sig i opkøb og fusioner, og som naturligvis også altid har fokus på de langsigtede og holdbare løsninger for virksomheder. Man kan blive meget klogere på det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

Denis Jacobsen – anerkendt erhvervsmand og fond-ejer fra Danmark

Hvis man er ejer af en virksomhed, som har godt gang i hjulene, og som man gerne vil udvikle yderligere og gøre endnu større, men man er i tvivl om, hvordan man præcist skal gribe det an, så kan det helt bestemt anbefales, at man tager kontakt til Denis Jacobsen. Denis Jacobsen er nemlig en dygtig forretningsmand, der har flere års erfaring fra diverse stillinger i erhvervslivet. Han har desuden taget en bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi på Copenhagen Business School, som han senere har udvidet med en Master of Business. Denis Jacobsen taler en lang række af sprog, så hvad enten man er vant til at kommunikere med virksomheder på markeder, hvor man taler svensk, norsk, engelsk, fransk eller tysk, så er det helt sikkert muligt for Denis Jacobsen at hjælpe. Denis Jacobsen er desuden medejer af virksomheden Solix ApS, som er et kreativt og ambitiøst investeringsselskab, der blandt andet har specialiseret sig i opkøb og fusioner af virksomheder. Hos Solix ApS har man desuden stort fokus på, at alle virksomheder er forskellige, og både Denis Jacobsen og hans partner Johan Cervin vil således altid sætte sig grundigt ind i den enkelte virksomhed, så man er sikker på, at man får den helt rette løsning, som er både langsigtet og holdbar. Foruden Solix ApS står Denis Jacobsen også i spidsen for Viet-Jacobsen fonden, der støtter gode formål i Danmark. Det drejer sig blandt andet om danske veteraner, der har brug for hjælp til at finde tilbage til samfundet efter tiden i militæret. Man kan læse meget mere om både Denis Jacobsen, investeringsselskabet og fonden ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

Solix ApS – langsigtede investeringer

Hvis man er ejer af en virksomhed, som man ønsker at udvikle eller at fusionere med en anden, men man ikke er helt sikker på, hvordan det gøres bedst, så bør man helt sikkert overveje at tage kontakt til Solix ApS. Solix ApS er nemlig et særdeles kreativt og ambitiøst investeringsselskab, som er ejet af de erfarne erhvervsfolk, danske Denis Jacobsen og svenske Johan Cervin, som tilsammen har stor erfaring inden for en række forskellige brancher. Solix ApS har specialiseret sig i opkøb og fusioner af virksomheder, og firmaet har altid fokus på de langsigtede og holdbare løsninger, så man altid er sikker på, at virksomheden udvikler sig i den retning, man har lyst til, når man henvender sig og får hjælp fra Solix ApS. Solix ApS investerer generelt i virksomheder i de nordiske lande med en omsætning på 500.000.000 kroner eller mere. Solix ApS har desuden stor forståelse for, at alle virksomheder er forskellige og derfor har forskellige behov. Derfor foregår sparring altid i samarbejde med virksomhedens eksisterende ledelse, så man er sikker på, at Solix ApS’ indtræden i virksomheden sker på den mest hensynsfulde og dynamiske måde. Det er nemlig kun på den måde, at man får de mest optimale resultater. Man kan blive meget klogere på, hvad det præcist er Solix ApS kan hjælpe en virksomhed med ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

Online på hjemmesiden www.reneordforpengene.dk kan man læse meget mere om, hvad det er, Solix ApS og Denis Jacobsen kan hjælpe lige præcis din virksomhed med.