altomERHVERV

Plakater og postkort i store partier til forretninger

Det er en simpel proces at få tryk på en plakat eller et postkort hos Remmerprint.dk. De sælger print til erhverv i store partier.

Vælg den rette plakat model på www.remmerprint.dk

Få din egen plakat med logo, eller hvad du ellers ønsker på den - 100 % dit eget valg. Du uploader billedet ved bestilling online, og så sender Remmerprint.dk plakaterne videre til tryk. Denne løsning er simpel og gør det muligt at få digitale billeder i storformat på en plakat. Remmerprint.dk fører modeller i A0, A1 og A2 samt 50x70 og 70x100 cm. Når man ikke vil gå ned på tryksagerne, skal man vælge Remmerprint.dk. De har specialiseret sig i print til virksomheder. Løsningen med plakater er fx ideel for virksomheder, der ønsker at skabe en bestemt atmosfære i lokalerne. Bestil en plakat med tryk allerede i dag via www.remmerprint.dk, og få effektiv service - altid til tiden.

Køb postkort en masse

Ønsker du en større samling af postkort med eget logo? Remmerprint.dk sælger trykartikler i alle afskygninger. Derfor har du selvfølgelig også mulighed for at købe postkort en masse. Du vælger selv, om det skal være A5 eller A6. Man kan som virksomhed have behov for at sende breve ud til mange mennesker i løbet af året. Det kan være i forbindelse med ens medarbejdere, men naturligvis også gamle kunder og forretningsforbindelser. Nogle virksomheder sender også standardiserede breve ud koldt. Det er mere professionelt, hvis man har et unikt postkort med ens eget brand. Derfor giver det god mening at bestille hos Remmerprint.dk, hvor du uploader logo eller andet motiv ved selve bestillingen online. Derved er det gjort lynhurtigt at købe postkost i stor stil til konkurrencedygtige priser.

Vælg at handle hos Remmerprint.dk, og nyd af den effektive produktion af tryksager i høj kvalitet. Få firmalogo på postkort, eller få et selvvalgt motiv på en plakat. Køb stort ind til firmaet via hjemmesiden, og slip billigere.