altomERHVERV

Penduler i krystal og drømmerfangere - Stærke priser

Se de fascinerende og virkelig smukke drømmefangere samt krystal penduler fra Tessies udvalget. Shop på tessies.dk, der også sælger Buddha figurer, armbånd, prismer og orgonit fra deres store sortiment.

Køb et flot pendul i krystal hos Tessies webshoppen

Et pendul i krystal er en pyntende genstand med en lang historie og mytologi. Tilføj en spirituel stemning med et unikt pendul i krystal. Hos Tessies forhandles også rosakvarts penduler samt modeller i bjergkrystal og ametyst. Det er let at blive inspireret af det funklende penduludvalg på www.tessies.dk, som byder på beroligende krystal penduler, der igennem tiderne har været benyttet til spirituelle handlinger. De fås i høj kvalitet, alle sammen, og til ganske rimelige priser. Du kan bestille online eller i den hyggelige butik - valget er dit. Tessies rådgiver dig gerne omkring penduler i krystaller eller andet fra deres skønne sortiment i Fiolstræde, København.

Drømmefanger - Slip for de dårlige drømme

En drømmefanger er med til at fange de drømme, som du helst vil være foruden. Det er i hvert fald deres oprindelige funktion fra den indianske mytologi, som de stammer fra. De er gjort populære igennem de seneste årtier, også for mennesker uden for den indianske sfære. Her tænkes især på indbyggere i den vestlige verden inkl. Danmark. Hvis du leder efter en flot drømmefanger, så kan webshoppen tessies.dk anbefales. Filtrer de dårlige drømme væk med en flot drømmefanger, der også giver et lækkert udtryk i soveværelset. Du kan også købe halskæder som drømmefanger online samt modeller i chakra farver og med træperler. Find både store og små modeller til fornuftige priser hos Tessies, som leverer til hele landet.

Se det smukke udvalg af krystal penduler samt de skønne drømmefangere, som tilbydes hos Tessies. Denne shop forhandler også englekort og tarot kort. Køb ligeledes duftlamper, Buddha figurer, armbånd, prismer og krystalkugler. Du finder også produkter med kinesiske stjernetegn, kors og virkelig flotte tåringe i butikken med adresse i København eller på tessies.dk, naturligvis.