altomERHVERV

Pas på ryggen med en holdningskorrigerende BH og køb produkter til test for stofmisbrug hos Jepsen HealthCare

Jepsen HealthCare er en webshop, der distribuerer alt fra medicinsk udstyr, behandlingshjælpemidler og screeningstests til forskellige healthcare-produkter, der behandler og forebygger diverse sygdomme og lidelser. Deres store sortiment af kvalitetsprodukter indbefatter blandt andet en holdningskorrigerende BH, en narkotest eller et allergivenligt sengebetræk.

Holdningskorrigerende BH giver støtte til ryggen

Hvis du er på udkig efter en holdningskorrigerende BH bør du besøge Jepsen HealthCare og deres webshop. En holdnings-BH forbedrer ikke bare din holdning betydeligt, men har flere andre positive effekter på dit velbefindende. Der kan ofte opstå komplikationer med en stor barm, da dette betyder mere vægt for ryggen at bære rundt på. Investerer du i en holdnings-BH, vil du opleve at denne vægt bliver brugt til at skubbe skuldrene tilbage og derved opretholde en god kropsholdning. En holdnings-BH fra Jepsen HealthCare kan derfor blive en værdifuld investering for en behagelig hverdag, der samtidigt er flot designet, og kan bruges af kvinder i alle aldre og størrelser.

Produkter til test for stofmisbrug

Blandt sortimentet af healthcare-produkter hos Jepsen HealthCare finder du også en narkotest. Narkotests bruges både af fagfolk, eksempelvis på sygehuse, klinikker eller i psykiatrien, men også af privatpersoner, som opfølgende behandling eller til at foretage en diskret hjemmetest. Når der foretages en test for stofmisbrug måler man koncentrationen af narkotika, stoffer eller medicin i testpersonens urin, og får efterfølgende svar indenfor bare 10 minutter. En narkotest fra Jepsen HealthCare er både FDA-godkendt og CE-mærket, samt overholder europæiske standarder for In-Vitro-Diagnostik. Er det derfor en narkotest du mangler, enten som privat- eller fagperson, kan du trygt købe et parti hjem fra Jepsen HealthCare. Desuden findes spyttests til at måle alkoholpromiller også som en del af webshoppens sortiment.

Besøg www.jepsenhealthcare.dk, hvis du mangler produkter indenfor medicinsk udstyr og behandling, eller bare mangler råd og vejledning omkring dine specifikke behov.