altomERHVERV

Overskuelig bestyrelsesportal udviklet af Board Governance A/S

Hos BOARD OFFICE™ er der mulighed for at tilegne sig et cloudbaseret og smart system, der gør planlægning og administration af arbejde nemt og effektivt. Produktet er en bestyrelsesportal udviklet af Board Governance A/S.

Effektiv og overskuelig bestyrelsesportal 

Hos BOARD OFFICE™ tilbydes der forskellige og gode løsninger til diverse bestyrelsesportaler. Bestyrelsesportalen forenkler udarbejdelsen og distributionen af forskellige bestyrelsesdokumenter, samt gør, at filer bliver sikkert ført frem og tilbage. Ligeledes vil bestyrelsesportalen fra BOARD OFFICE™ gøre planlægning og forberedelser af møder og lignende mere effektiv og overskuelig. Bestyrelsesportalen har en simpel og overskuelig platform, hvor at den både kan benyttes online og offline, så arbejdet kan laves uanset tid og sted. Derudover bruges bestyrelsesportalen som en effektivisering af en fælles kalender og skema, der giver et overblik over aftaler, møder, opgaver og dokumenter. Alt dette har til formål at bidrage med at bestyrelser får det optimale ud af deres bestyrelsesarbejde. Læs mere om BOARD OFFICE™ på www.board-office.dk og undersøg mulighederne.

Platform fra board governance 

BOARD OFFICE™ er udviklet af board governance, en af Skandinaviens mest betydningsfulde udbydere af forretnings -og lederorienterede platforme. Platformen er opbygget på mange års erfaring indenfor den offentlige og private arbejdssektor. Bestyrelsesportalen har til formål at udvikle, træne og uddanne bestyrelsesmedlemmer i Danmark og Sverige. Udviklingen af platformen er sket i tæt samarbejde med board governance og internationale aktører og forskere fra forskellige it- og sikkerhedsvirksomheder. Derudover bliver der løbende videreudviklet på platformen af board governance. Platformen fra board governance har mere end 14.000 registrerede brugere, der bruger den dagligt. I 2018 indgik board governance et samarbejde med Danske Advokater, der skal hjælpe med at videreudvikle yderligere på BOARD OFFICE™.

Klik ind på www.board-office.dk allerede i dag, hvis du eller din virksomhed søger en nem og effektiv planlæggelsesportal. Der loves høj kvalitet og god service, ved brug af platformen.