altomERHVERV

Online forhandler af lækker Durance creme samt forskellige diffusere til hjemmet

Man finder hos By Frey altid et bredt udvalg af lækre produkter, som findes i høj kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på forskellige diffusere og forskellige Durance creme.

Godt udvalg af diffusere 

By Frey er udbyder af en lang række forskellige diffusere, hvor der i udvalget fås mange varianter. Hvis man elsker skønne dufte i hjemmet, kan man med de forskellige diffusere fra By Frey, helt sikkert finde nogle der matcher ens personlige stil og smag. Der findes hos By Frey diffusere fra en række forskellige brands, som fx Durance, Du Coeur, Panier Des Sens og Fariboles. Med udvalget af de lækreste brands, findes der helt sikkert noget til alles smag, hvor de forskellige diffusere hjælper med at give en god stemning i hjemmet. De forskellige pinde skal blot sættes i de fyldte flakoner, hvor de dejlige aromaer derefter vil sprede sig i rummet. Find ud af mere om dine muligheder på www.byfrey.dk.

Lækker Durance creme

Man finder hos By Frey også et stort udvalg af forskellige skønhedsprodukter, som bl.a. de lækre Durance cremer. Med Durance cremer får man en god og solid creme, som blot hjælper med at pleje huden og give den fugt. Med Durance creme kan man forvente en hurtigt opsugende creme, så man ikke føler sig fedtet ind i creme efter. Durance cremerne fra By Frey er fremstillet af 95% økologiske ingredienser, samt lækre æteriske olier. Ligeledes er alle Durance cremerne fri for parabener og phenoxyethanol l, så du skåner huden bedst muligt. Læs eventuelt mere om de forskellige produkter og muligheder på www.byfrey.dk, hvor du også bl.a. får fri fragt, ved køb for over 500 kr.

Besøg By Frey allerede i dag, hvis du er på udkig efter de lækreste produkter indenfor bolig, skønhed og meget andet. Sortimentet er bredt og du kan helt sikkert finde noget der dækker dit behov.