altomERHVERV

Online forhandler af kosttilskud til hunde og naturligt hundemad i bedste kvalitet

Hos HIKE er naturligt indhold og de bedste ingredienser i højsædet når det kommer til naturligt hundefoder eller kosttilskud til hunde. I ingen af produkterne er der anvendt nogen former for kunstige tilsætningsstoffer og du kan således være sikker på, at du får den mest naturlige næring til din hund der.

Naturligt hundemad til enhver hund

En naturlig og energifremmende næring er, hvad HIKE, siden de startede i 1984, har lagt vægt på i forhold til deres naturlige hundemad. Ved udelukkende at anvende et naturligt indhold af næringsstoffer, der kommer fra fritgående danske dyr og fisk fanget i de danske farvande, har de udviklet opskrifter til naturligt hundemad, der kombinerer naturlige proteiner fra forskellige dyr på en måde, der sørger for, at din hund får alt, hvad den behøver for at kunne opbygge og vedligeholde et stærkt immunforsvar, en sund og smuk pels, stærke og fleksible led samt gode og sunde muskler. Alt hvad en hund behøver for have det overskud, der gør den glad, nysgerrig og legesyg. Gå ind på www.hike.dk for finde den variant af naturligt hundemad der passer din hund bedst, der er nemlig tænkt på at alle hunde er forskellige og at hunde har forskellige behov alt efter race eller alder.

Kosttilskud til hunde

Kosttilskud til hunde, er ikke kun til hunde der virker gamle eller slidte. Uanset om en hund er ung og veltrænet, kan den trænge til et ekstra kosttilskud. HIKE er specialiseret i naturligt foder til hunde, og har siden de startede i 1984 udelukkende gjort brug af de bedste ingredienser. Alle dyr har så vidt muligt været fritgående i Danmark og der bliver aldrig anvendt kunstige tilsætnings- eller aromastoffer. Der foretages løbende kontrol med fødevarerne, og du kan derfor være sikker på, at der kun er anvendt de bedste ingredienser i HIKES kosttilskud til hunde. Du kan besøge www.hike.dk, hvilket vil give dig et indblik i hvilke råvarer, der er anvendt og hvilke næringsmæssige kvaliteter de har, samt hvordan de kan styrke din hunds generelle helbred, ved at styrke dens immunforsvar, dens led og sener for en øget mobilitet, hjælpe til opbygning af muskler eller styrke samt gøre pelsen glansfuld og sund.