altomERHVERV

NR Kosmetik er en neglesalon i Kolding hvor du bl.a. finder Semilac gel polish i flotte farver

NR Kosmetik er stedet for dig, der elsker at lægge neglelak og eksperimentere med faget – men det er også for dig, der ønsker at lære kunsten at kende eller blot få lagt smuk neglelak af NR Kosmetiks professionelle personale i neglesalonen i Kolding. Gå på opdagelse og find produkter, såsom det populære semilac gel polish og meget, meget mere.

Neglesalon i Kolding med skønne behandlinger

Leder du efter eksklusive produkter, lærerige workshops og god kundeservice, bør du besøge NR Kosmetiks neglesalon i Kolding. Hos neglesalonen i Kolding kan du vælge imellem en masse skønne og smukke behandlinger, der gør dine negle elegante og flotte. Her kan du få alt fra simple og sofistikerede neglelooks til farverige, iøjefaldende looks med glimmer – og meget mere. Hos NR Kosmetiks webshop er det nemt og overskueligt at booke en tid til diverse skønne behandlinger hos neglesalonen i Kolding. Forkæl dig selv og en, du holder af, med en neglebehandling fra NR Kosmetik i dag.

Semilac gel polish i forskellige farvenuancer

Hos NR Kosmetiks finder du alt, du skal bruge til negle og nail art – uanset om du er øvet eller begynder på området. Find bl.a. et hav af semilac gel polish i mange flotte farver, så du kan lave præcis det neglelook, du ønsker. Hos NR Kosmetik finder du semilac gel polish i op mod 290 forskellige farvenuancer. Desuden er semilac gel polish kendt for at være et af de bedste produkter på markedet, da det med sin specielle formel er både særdeles slidstærk og let at arbejde med. Slip fantasien og kreativiteten løs og bliv inspireret med de mange flotte semilac gel polishes fra NR Kosmetik. 

Besøg NR Kosmetik i dag og lad dig inspirere af det store udvalg af alt fra neglelakker, top coats, negle udstyr m.m. Her finder du de bedste produkter på markedet og her er produkter for både begyndere, øvede og professionelle kunder.