altomERHVERV

Nem investering i crowdlending hos Crowdton

Foretag en nem investering på crowdton.com, der er en dansk investeringsplatform, som tilbyder crowdlending. Du kan vælge imellem forskellige solcelleprojekter, hvor du så låner ud i fællesskab med andre danskere. Både store og små investorer kan benytte sig af crowdton.com og score en solid rente, som ikke svinger i kursen. Det er et godt alternativ eller supplement til aktier.

Nem investering også for nybegyndere

Kom i gang med en nem investering hos Crowdton, hvor du kan binde dig til projekter i 5 år, 10 år eller 15 år. Når du binder dig i længere tid, så bliver dit afkast også større. De fleste danskere gider ikke bruge tid på selve investeringen. Den har én funktion; Den skal vokse jævnt over tid. Det er derfor ikke så attraktivt at investere i enkelte firmaer, hvor man hele tiden skal følge med i nyheder og regnskaber for at få en edge. Hos Crowdton er det rigtig nemt. Når dine penge er parkeret, så skal du ikke gøre mere. De passer sig selv og vokser jævnt, imens du kan slappe mere af og nyde nuet. Hos Crowdton kan du investere for ganske få penge, og de fyldestgørende guides gør det nemt, selvom man er komplet nybegynder i investeringsverdenen.

Vælg crowdlending på www.crowdton.com

Er du interesseret i crowdlending? Der er efterhånden flere og flere, som tilbyder denne investeringsform her i Danmark. Vælg crowdlending hos Crowdton, hvis du ønsker at putte pengene i bæredygtige projekter. De lånes ud til forskellige solcelleparker, som kun kan blive opført, fordi folk er villige til at sprøjte kapital i dem. Dit udlån skal selvfølgelig betales tilbage med en rente, hvilket er den, der sikrer dit afkast. Crowdlending gør det nu muligt for den almene danske at nyde nogle af de fordele, som de store banker godter sig med. Læs mere om crowdlending på crowdton.com.

Hos Crowdton er det nemt at investere, selvom du er helt ny. Det hele er beskrevet med letfordøjelige artikler og videoer på crowdton.com. Start din rejse i dag, og få din formue til at vokse med en bæredygtig investering.