altomERHVERV

Natural Living: naturlig deodorant, stofmundbind eller andre bæredygtige produkter

Natural Living tilbyder bæredygtighed hele vejen igennem - alt med omtanke for både mennesker og miljø. Her kan du fx læse om naturlige deodoranter og stofmundbind.

Naturlig deodorant fra The Lekker Company, Kutis og Biork krystal

Overvejer du måske at skifte den konventionelle deodorant ud med en naturlig deodorant? Alt hvad vi smører på huden, bliver optaget af kroppen, og derfor kan det være en god idé at skifte væk fra produkter med tvivlsomme ingredienser. Natural Living tilbyder naturlige og miljøvenlige deodoranter inde på deres webshop www.naturalliving.dk. Opdag deres Biork krystal deodorant, som kan benyttes af kvinder såvel som mænd. Biork krystal er fremstillet af naturlig krystal, og optages ikke gennem huden, men i stedet danner en beskyttende barriere. Emballagen er lavet af kork, og vil efter deodoranten er opbrugt, kunne genanvendes til andre formål i hjemmet. Læs også om deres Kutis skub-op-deodorant eller deres creme deodorant fra The Lekker Company, som fås i en lille bøtte. Begge deodoranter findes i veganske udgaver og med eller uden duft. Desuden består emballagen af et genanvendeligt rør, og kan efter brug sorteres til pap.

3-lags stofmundbind til børn og voksne

Stofmundbind er efterhånden blevet mere og mere en del af vores hverdag. Hos Naturalliving.dk finder du 3-lags stofmundbind til både børn og voksne. De genanvendelige stofmundbind består af et lag certificeret medicinsk filter og to lag GOTS certificeret økologisk bomuld. De sidder naturligvis tæt til omkring næsen, så forbrugeren opnår maksimal beskyttelse. Elastikken føles blød og rar om ørene, og er bestående af OEKO tex certificeret og genanvendt elastik. Når du får dine stofmundbind leveret, kan emballagen desuden sorteres som bioaffald eller hjemmekomposteres. Når du handler hos Natural Living, er du sikker på bæredygtighed hele vejen igennem. Det er vigtigt for dem at kunne stå inde for hvem der har lavet hvert eneste produkt, og deres leverandører og produkter er derfor meget nøje udvalgt. Med henblik på dette, tilbyder Natural Living derfor aldrig nedsatte varer - kun ærlige priser.