altomERHVERV

MultiOne redskaber og Kubota minilæssere hos JMJ Brørup ApS

Der er hos JMJ Brørup ApS altid gode muligheder for at handle, hvis man er på udkig efter de bedste maskiner og tilbehør. Det brede sortiment byder bl.a. på Kubota minilæsser og MultiOne redskaber, som findes i høj kvalitet.

Kubota minilæsser - Kraftig maskine i forhold til størrelsen

JMJ Brørup ApS er udbyder af en lang række forskellige maskiner og værktøjer, bl.a. en smart Kubota minilæsser. Der er udviklet en ny serie af Kubota minilæssere, som byder på 8 knækstyrede modeller, som har en driftsvægt fra 1.000 kg til 2.800 kg. Maskinerne kan bruges til en lang række forskellige opgaver, som eksempelvis byggeri, anlæg, gartneri og landbrug. Man sikrer sig med de nye modeller, en Kubota minilæsser som er kompakt, sikker og komfortabel at operere. En Kubota minilæsser er smart, da det er en forholdsvis lille maskine, som er stærk, manøvredygtig og en alsidig maskine, der kan klare enhver opgave. Alt udstyret på Kubota minilæsserne er i høj kvalitet, så man er sikret en god holdbarhed og driftssikkerhed. Læs mere på www.jmj.dk.

MultiOne redskaber heriblandt pallegafler og skovle tilbydes på jmj.dk

Man finder hos JMJ Brørup ApS også en masse forskelligt tilbehør, og redskaber til forskellige maskiner. For eksempel tilbydes der MultiOne redskaber, hvor der findes over 170 standart redskaber. Herunder fås der fx skovle, pallegafler og andre specielle redskaber til anlægs- og byggebranchen. MultiOne redskaber er bygget til at arbejde sammen med deres minilæssere, men kan også fint benyttes på andre fabrikanters minilæsser modeller. JMJ Brørup ApS har stort set alle typer af modeller af MultiOne redskaberne, som du kan finder mere om på www.jmj.dk. Her finder du alt hvad du skal bruge af MultiOne redskaber og andet udstyr, til at klare din praktiske opgave derhjemme eller på arbejdet.

Besøg JMJ Brørup ApS allerede i dag, kig det store sortiment igennem, og find netop de redskaber og maskiner du søger. Kvaliteten er høj og servicen er i top.