altomERHVERV

Langkilde & Søn byder op til fest med Blå Blomst og bilflagstang

Hos Langkilde & Søn finder du et bredt udvalg af flag og tilbehør til festlige lejligheder eller de dage, hvor der bare skal gøres lidt ekstra ud af det. Ud over det store udvalg af Dannebrogsflag til både haven og hjemmet, tilbyder de nemlig også kollektionen Blå Blomst, der pynter på ethvert spise- eller sofabord.

Pynt bordet med Blå Blomst duge, bordløbere og stofservietter

Som et stilfuldt alternativ til den klassiske festlige borddækning med flag i mange forskellige størrelser, tilbyder Langkilde & Søn et bredt udvalg af duge, bordløbere og stofservietter med kollektionen Blå Blomst. Omdrejningspunktet for den smukke kollektion er de blå og hvide farver, der kan kombineres på forskellige måder alt efter humør og lejlighed. Det klassiske look er dog centreret omkring den Blå Blomst på den hvide dug eller serviet, der har givet kollektionen sit navn. Både servietter og duge er syet af ægte flagdug, der sikrer dig et produkt i bedste kvalitet. Vil du vide mere om kollektionen, så klik ind på langkilde-flagfabrik.dk og gå selv på udkig i deres udvalg.

En bilflagstang fra www.langkilde-flagfabrik.dk sætter gang i festlighederne

Vil du i tillæg til flaget hjemme i haven og det flot pyntede bord også supplere festlighederne med flag på bilen, så har Langkilde & Søn også et bredt udvalg af flag til forskellige køretøjer. I deres sortiment finder du både bilflag til ruden, en bilflagstang, der sættes fast på bilen med en stærk magnet, og en Dannebrogsvimpel til antennen. Men selvom det hedder en bilflagstang, kan både denne og Dannebrogsvimplen også bruges til andre køretøjer end bilen. Det kræver blot den rigtige magnetiske overflade eller en antenne, så kan både bil, motorcykel og endda cyklen dekoreres med flag.

På www.langkilde-flagfabrik.dk finder du dermed et bredt sortiment af flag og festligt tilbehør i bedste kvalitet. Langkilde & Søn tilbyder en række produkter baseret på en lang tradition af godt håndværk, og køber du for over 699 kr., får du desuden også fri fragt.