altomERHVERV

Læbepomade og massageolie af absolut bedste kvalitet

Vi går vintertiden i møde, og tørre læber er desværre en del af dagligdagen for mange danskere. Læbepomade fra Badeanstalten er en perfekt lindrende metode til at få bløde og fugtige læber tilbage igen - helt uden tilsat vand. Med aromatiske oplevelser som spearmint og lakridsrod kan du få velduftende og smidige læber igen på kort tid. Massageolie er også en del af udvalget på badeanstalten.dk, der tilbyder fri fragt over 499 kroner.

Læbepomade og smidighedsgivende salve

Badeanstalten sælger skøn læbepomade, og det er plejeprodukter, som er skabt i DK. Det er helt konkret på fabrikken ved Aalborg, at miraklerne udføres. Der har de i flere årrækker produceret den bedste sæbe, badesalt og læbepomade med brug af naturlige ingredienser. I kategorien med læbepomade finder du også fantastisk salve med flere aromatiske kombinationer. Det er olier som sheasmør og olivenolie, der er benyttet. De er naturligt fugtende helt uden tilsat vand. Selvom man kommer til at slikke sig om munden med læbepomade eller salve fra Badeanstalten, så gør det ikke spor. De naturlige ingredienser er helt harmløse.

Køb massageolie på badeanstalten.dk

Trænger du til en god og masserende oplevelse? Måske er massageolie fra Badeanstalten lige noget for dig. Fundamentet i massageolien er ingredienser som jojobaolie, rapsolie og mandelolie. Olierne arbejder sammen, og de skaber et godt glid og en fantastisk absorbering, der gør dem særdeles velegnede som massageolie. De kan også benyttes som badeolie. Hvis du ønsker en rig badeolie med naturlige ingredienser, så klik ind på denne kategori. På badeanstalten.dk finder du frem til de lækreste massageolier med beroligende eller stimulerende ingredienser. Giv en badeolie som gave eller til ren og skær selvforkælelse. Det er helt op til dig.

Massageolie og læbepomade fra Badeanstalten er nogle helt forrygende produkter, men du finder også mange andre hylder med plejemidler online. Prøv også deres forførende body wash eller nærende shampoo. Mærk deres badesalte, og rens dine hænder med deres hårde eller flydende sæber, som er produceret på fabrikken i Aalborg. Håndsprit kan også købes online.