altomERHVERV

KreativGarn.dk leverer Kremke og Manos del Uruguay garn til dit næste strikkeprojekt

Find en masse forskelligt og kvalitetsrigtigt garn, hos KreativGarn.dk. Sortimentet er altid bredt, og der bydes på konkurrencedygtige priser.

Find merino, alpaka, silke og andre typer Kremke garn på kreativgarn.dk

KreativGarn.dk byder på en masse forskelligt lækkert garn til konkurrencedygtige priser. Herunder findes specielt Kremke garn, som findes i en fantastisk kvalitet. Det flotte og lækre Kremke garn, man finder hos KreativGarn.dk, fås i udgaver som Alpaca superfine fino, baby silk lace og Merino Cobweb. Kremke garnet byder også på Silky Kid linjen, som er en række flot og ultrablødt garn, som findes i forskellige varianter og farver. Kremke garnet findes fx i farver som naturhvid, pink, blå, grå, koral, oliven, jægergrøn og mange andre flotte og naturlige farver, som kan kombineres på kryds og tværs. Kremke garnet er også godt til mange af de forskellige strikkeopskrifter, som man finder hos KreativGarn.dk. Find ud af meget mere på kreativgarn.dk.

Strik sjaler, bluser og huer med Manos del Uruguay garn i merinould

KreativGarn.dk er udbyder af en lang række forskelligt lækkert og kvalitetsrigtigt garn, bl.a. fra Manos Del Uruguay. Garnet fra Manos del Uruguay fås i en masse forskellige farvekombinationer, så du altid kan finde noget, der passer til dit strikkeprojekt. Ligeledes tilbydes der en række forskellige varianter af Manos del Uruguay garn, som bl.a. det lækre Alma merino, Fino Mini skein, Fino merino garn og meget andet. De forskellige garn har hver deres egenskaber, så der kan findes noget Manos del Uruguay garn, som passer til ethvert projekt. Dog har garnet det tilfælles, at det er håndfarvet i den blødeste merinould, og derfor er det perfekt til strikkeprojekter som sjaler, bluser, huer og meget andet. Find ud af mere på kreativgarn.dk, hvor du får 1-2 dages levering og god kundeservice.

Er du på udkig efter nyt, flot og unikt garn, så besøg KreativGarn.dk, hvor du finder alt, hvad du skal bruge til dit næste strikkeprojekt.