altomERHVERV

Kontakt Hansen & Larsen, hvis du ønsker nye haller eller gylletanke til landbrug

Hansen & Larsen udfører bygge- og renoveringsprojekter til private, landbrug og erhverv. Uanset stort dit projekt måtte være, så får de løst opgaven til ende. Du kan altid regne til et slutresultat af høj kvalitet, som er baseret på alle de drømme og ønsker. Læs her om gylletanke og haller til landbrug.

Søger du nye haller til landbrug?

Hansen & Larsen tager hånd om dit byggeprojekt, helt fra de allerførste streger der bliver ført på skitsetegningerne til byggeriet, er afsluttet og klar til brug. De bygger og renoverer både til private, erhverv og landbrug. En af de mange ting som de bygger, er f.eks. haller til landbrug. Hvis enten du ønsker, at der skal opføres helt nye haller eller du blot vil renovere dine nuværende haller på landbruget, så tøv ikke med at besøge www.hansenlarsen.dk, og kontakt en af deres dygtige medarbejdere. Virksomheden befinder sig til dagligt i Skjern, men stabler projekter på benene i hele Vestjylland, fx i byer som Ringkøbing og Tarm.

Landbrugsbyggerier som fx gylletank

Foruden haller til landbrug, står Hansen & Larsen også bag en lang række af andet landbrugsbyggeri, som fx gylletanke. Virksomheden har mange års viden og erfaring med i bagagen, da de snart i 46 år har bygget projekter som fx gylletanke. Så hvis du står og mangler en ny gylletank til dit landbrug, så kan du hente hjælp inde hos www.hansenlarsen.dk. Desuden kan du altid forvente at de i forvejen kender til lovgivningen om miljøkrav og viden om optimale produktionsfaciliteter. En gylletank skal kunne forventes at være driftssikker og holde i lang tid ude i det danske vind og vejr - og det sørger teamet bag Hansen & Larsen for. Udover gylletanke, leverer de også andre spændende byggeprojekter til landbrug, såsom kostalde, svinestalde m.fl. Læs meget mere inde på deres overskuelige og brugervenlige hjemmeside.