altomERHVERV

Køb og leje af palleløfter samt truckservice i hele landet hos DMS

DMS må uden tvivl være én af landets førende forhandler af gaffeltrucks, palleløfter, elsækkevogne og lignende maskinel. Og med dækning i hele landet, kan alle virksomheder og private desuden få glæde af deres ekstra gode serviceniveau, når det gælder truckservice. Vil du vide mere om mulighederne inden for bl.a. palleløfter fra DMS samt deres truckservice, kan du læse mere i artiklen herunder.

Truckservice med dækning i hele landet

Der er flere gode grunde til at have DMS i tankerne, næste gang I skal bestille truckservice. Blandt andet den, at man yder truckservice med dækning i hele landet. Derfor kan alle danske virksomheder så vel som private nyde glæde af det højnede serviceniveau, der er kendetegnende for deres truckservice. Uanset om din truck har en specifik defekt, eller bare trænger til et overordnet eftersyn for at sikre at alt kører som det skal, er www.danskmaterielservice.dk med sikkerhed et godt sted at rette henvendelse. Det gør jo heller ikke noget, at priserne på truckservice er holdt på et ganske fair og kundevenligt niveau.

Køb og leje af palleløfter

Foruden truckservice, tilbyder man også køb og leje af diverse typer maskinel. Det gælder udover gaffeltrucks bl.a. også palleløftere. Mangler I en stærk palleløfter, der kan klare alle dagligdagens opgaver på lageret uden problemer, er der helt sikkert en model der vil passe perfekt i kataloget hos virksomheden. Foruden palleløfter finder du blandt andet også el stabler, gaffelstabler, elpallevogne og sakseløftere i kataloget hos DMS, og der er både modeller fra Lifter og Hyundai, der begge er gode mærker at gå efter, når man har brug for en palleløfter eller lignende maskinel. Har du spørgsmål vedr. palleløfter, andre typer maskinel eller truckservice, kan du naturligvis altid rette henvendelse til kundeservice hos DMS og få en snak.