altomERHVERV

Køb både duftlamper i bambus og en Rapid TECH blodtryksmåler på skinstyle.dk

Man finder hos SkinStyle altid et bredt udvalg af de lækreste produkter, indenfor hudpleje, miljøvenlig rengøring, teer, krydderier og meget andet. Sortiment indeholder bl.a. lækre duftlamper i bambus og den smarte Rapid TECH blodtryksmåler.

Spred lækre dufte i hjemmet med duftlamper i bambus

SkinStyle tilbyder dejlige duftlamper i bambus, som er perfekte til det lyse nordiske hjem. Med duftlamper i bambus får man nogle dejlige aromaer ind i hjemmet, hvor der kan nydes en række forskellige dufte. Med duftlamper i bambus kan man opvarme forskellige æteriske olier, som sender deres egenskaber og dufte ud i hjemmet, så du kan blive helt afslappet og nyde de behagelige dufte. Duftlamper i bambus er fx gode til forskellige aromaterapi, som fx meditation og yoga, hvor deres stabile ståflader gør, at de ikke lige kan vælte. De fine duftlamper i bambus fra SkinStyle benyttes ved blot at fylde en smule vand i den lille porcelænsskål, hvorefter 3-5 dråber æterisk olie tilsættes og fyrfadslyset under skålen, vil derefter opvarme væsken og give de dejlige aromaer. Læs mere på skinstyle.dk.

En Rapid TECH blodtryksmåler til håndledet

Man finder hos SkinStyle også en smart Rapid TECH blodtryksmåler, som sættes på dit håndled. Med Rapid TECH blodtryksmåler får man præcise målinger, hvor den kan gemme op til 60 målinger, hvor fra man kan se et gennemsnit på de seneste 3 målinger. Rapid TECH blodtryksmåleren er nem og hurtig at benytte, og kan derfor bruges til hjemme- og klinikbrug. Udover Rapid TECH blodtryksmåleren til håndleddet, fås den også til overarmen, alt efter hvordan man ønsker at måle blodtrykket. Ønskes mere viden om produktet, så klik ind på skinstyle.dk, hvor du kan få mere hjælp til hvilket produkt der passer dig bedst og hvordan det kan bruges bedst muligt.

Find de bedste produkter til hudpleje, aromaterapi og meget andet hos SkinStyle, hvor du finder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.