altomERHVERV

Køb alt fra en flot Plakatforlaget kalender til pakkefyld til din forsendelse

Hammer Hansen A/S har et stort udvalg af kontorartikler til mange forskellige slags virksomheder. Læs med her om en smuk Plakatforlaget kalender samt om pakkefyld.

Smuk og pyntende Plakatforlaget kalender til virksomheden

Hammer Hansen A/S sælger alt i kontorartikler, og du kan helt sikkert finde præcis det, du søger, i butikken. I det store udvalg finder du bl.a. en smuk Plakatforlaget kalender, som vil være et smukt personligt touch på virksomhedens indretning. Der findes forskellige kalendere for hvert år, og du kan helt sikkert finde en, der falder i jeres smag. Når du har en virksomhed, så er det vigtigt at medarbejderne kommer hinanden ved, og det kan en fødselsdagskalender bl.a. hjælpe med. Du kan finde en smuk Plakatforlaget kalender til fødselsdage i butikken, hvor du kan skrive alle medarbejdernes fødselsdage ind, så i kan huske på at ønske hinanden tillykke på den pågældende dag. Der findes mange forskellige gode kalendere i butikken, og hvis du søger en god kalender til virksomheden, så er en smuk fødselsdagskalender fra Plakatforlaget det helt rette valg. Deres akvareller er efterhånden ikoniske og hver side er et kunstværk, der pryder væggene enten derhjemme eller på kontoret. En Plakatforlaget kalender er en klassiker, og det kan også være en god julegave at give sine ansatte, da man på den måde får skudt det nye år godt i gang. Læs mere om Plakatforlaget kalendre på hjemmesiden www.hammerhansen.dk, hvor du kan finde alt i kontorartikler til din virksomhed.

Find pakkefyld til alle produkter hos Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S sælger alt i kontorartikler, bl.a. til post og indpakning og har et stort udvalg af pakkefyld til afsendelse af pakker med beskyttelse af de skrøbelige varer. Der findes mange forskellige varer, som har godt af at blive pakket ind inden afsendelse, og hvis du arbejder med en webshop, hvor i f.eks. sælger køkkengrej, porcelæn, brugskunst, elektronik eller gadgets, så er pakkefyld afgørende i virksomheden. Det sælges i store sække af 440 liter og så er der til en god håndfuld pakker med skrøbelige designervaser eller nye fladskærme, der skal sendes afsted med posten. Det er jo almindeligt kendt, at pakker godt kan få en lidt hårdhændet behandling, når de bliver sendt med posten, og derfor kan pakkefyld være ganske nødvendigt. Der findes mange typer virksomheder, som primært sælger deres produkter online, og derfor er levering og forsendelse af pakker blevet mere og mere udbredt. Kunderne handler på nettet som aldrig før, og du kan helt sikkert finde den rette pakkefyld i butikken, som passer til dine behov. De sælger også alt andet indenfor kontorartikler, så læs mere på hjemmesiden om det store udvalg af udstyr, artikler etc. til kontoret.