altomERHVERV

Juridisk vejledning angående virksomhedsoverdragelse og andre erhvervsmæssige emner hos LRP

Hvis du ikke er den store fan af Karnov, kan du med fordel tjekke LRP ud. LRP er specialister i en lang række områder og står klar til at hjælpe dig. Nedenfor kan du læse mere om LRP advokater.

LRP er en samling af advokater i Horsens med flere specialer

LRP advokater har stor erfaring med rådgivning inden for mange forskellige områder. Deres udvalg af ydelser henvender sig både til private kunder og erhvervskunder. LRP er Horsens største advokatfirma og har derfor en specialiseret advokat inden for ethvert område. Hvad enten du har brug for rådgivning til skatteret, ansættelseskontrakter, testamenter, dødsbo eller noget helt femte, står dygtige jurister fra LRP klar. Har du brug for en forsvarer, står LRP også klar til at føre din retssag. Deres forsvarsadvokater har stor erfaring og er med dig igennem hele forløbet. Du kan læse mere om LRP advokater og deres mange specialer ved at klikke ind på deres hjemmeside på www.lrp.dk.

Kompetent juridisk vejledning sikrer en gnidningsfri virksomhedsoverdragelse

LRP er eksperter i erhvervsret og tilbyder erhvervsrådgivning inden for mange forskellige områder. Som virksomhedsejer knytter man ofte et helt specielt forhold til sin virksomhed, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Når man på et eller andet tidspunkt vælger at trække sig tilbage, ønsker man at give virksomheden de bedst mulige forudsætninger for at klare sig godt efterfølgende. Det kræver dog et godt stykke forarbejde, hvis man ønsker en gnidningsfri overdragelse, men heldigvis står dygtige advokater fra LRP klar til at rådgive inden for dette område. LRP har stor erfaring med generationsskifte og virksomhedsoverdragelse og står klar til at dele ud af deres store ekspertise, som de igennem tiden har opnået. Et andet område inden for erhvervsret, som LRP igennem tiden har opnået stor viden om, er inkasso. Inddrivelse af gæld kan være et yderst tidskrævende projekt, der ofte er til stort besvær for virksomhederne. Der er mange ting at se til i en virksomhed, og hvis man også skal bruge store ressourcer på at inddrive gæld, kan det blive svært at nå det hele. Juristerne hos LRP ved hvilke midler, der skal tages i brug for effektiv inddrivelse af gæld og sørger ligeledes for et tæt og behageligt samarbejde.

Lad LRP tage sig af paragrafferne for dig. Se mere på deres hjemmeside.