altomERHVERV

Hos Gågrøn finder du bl.a. flasker fra Klean Kanteen og andre miljøvenlige vandflasker

Med det store udvalg af miljøvenlige og bæredygtige produkter hos www.gagron.dk, bliver din hverdag hurtigt grønnere. Du finder en lang række alternativer til hverdagens forurenende produkter, bl.a. holdbare vandflasker og sugerør i naturlige materialer fra Klean Kanteen eller noget helt andet. Der er ikke langt mellem dig og et grønnere liv hos Gågrøn.

Miljøvenlige flasker fra Klean Kanteen

Vil du gerne blive bedre til at hjælpe miljøet, men har svært ved at se, hvor du skulle kunne gøre en forskel? Hos Gågrøn finder du en lang række bæredygtige mærker, bl.a. det amerikanske mærke Klean Kanteen. Klean Kanteens største mission er at producere miljøvenlige og genanvendelige alternativer til de ellers miljøskadelige produkter, vi bruger i dagligdagen. I Klean Kanteens sortiment finder du bl.a. en masse forskellige flasker i forskellige størrelser. Det specielle ved Klean Kanteens flasker er dog, at de er belagt med en særligt beskyttende belægning, Klean Coat, der sikrer holdbarhed i lang tid og derfor kan erstatte diverse plastikflasker, du ellers, som tørstig forbruger, ville købe. På den måde sparer du både penge på den lange bane og hjælper miljøet på samme tid.

Vandflasker i flere forskellige materialer

Vi ved alle, at en stor del af det plastik, der ender i naturen og forurener vores klode, kommer fra emballage, såsom vand- og sodavandsflasker. Men med bæredygtige alternativer hos Gågrøn, finder du et stort sortiment af vandflasker, der kan lette eller helt fjerne dit forbrug af plastikflasker. Vandflaskerne fås hos Gågrøn i flere forskellige, holdbare materialer, der kan anvendes igen og igen. Du finder bl.a. vandflasker i glas, bambus og rustfrit stål, alt efter hvad du foretrækker. Gågrøns sortiment er stort og varieret, og hvad end din nye vandflaske skal med i børnenes skoletaske, på bordet når der kommer gæster eller blot stå i køleskabet, så finder du noget, du kan bruge.

Besøg Gågrøn, når du skal finde grønne og miljøvenlige produkter til din hverdag. Bliv inspireret af det store sortiment og opdag måske endda nye alternativer, du ikke vidste fandtes.