altomERHVERV

Hos Fodergrossisten.dk kan du købe frostfoder til kæledyr som eksempelvis frosne skaldyr

Fodergrossisten.dk er den helt rette butik at starte med at kigge forbi, når det er tid til at købe nyt foder til ens kæledyr. Det gælder ikke mindst hvis man har kæledyr af den mere eksotiske slags, hvor man måske ikke lige kan købe foderet nede i det lokale supermarked. Butikken har f.eks. både frosne skaldyr og en række andre type frostfoder til kæledyr; der altid leveres i høj kvalitet, og i sikker indpakning. Læs mere i artiklen herunder.

Frostfoder til kæledyr

Mangler du et godt sted at købe frostfoder til kæledyr, så er her et godt tip: hos www.fodergrossisten.dk finder du lige nu et bredt og velassorteret udvalg af kvalitets frostfoder til kæledyr, der blandt andet tæller daggamle kyllinger, brisling, mus, rotter, smelt, myggelarver med mere. Butikken leverer frostfoder til kæledyr lige til døren, og leverer både til private samt til firmaer. Både Københavns Zoo og Randers Regnskov har fået leveret frostfoder til kæledyr fra dem; et ganske godt kvalitetsstempel må man sige. Vil du se nærmere på udvalget på udvalget af frostfoder til kæledyr, så klik ind på hjemmesiden allerede nu. Udover frostfoder til kæledyr kan du også købe en række andre typer foder til kæledyr, som hundemad, fuglefoder og foder til gnavere.

Sunde frosne skaldyr til kæledyr

I kataloget hos Fodergrossisten.dk finder du også frosne skaldyr som en del af kataloget med frostfoder til kæledyr. I kategorien med frosne skaldyr og fisk kan du blandt andet købe blåmuslinger og rejer. Begge typer af frosne skaldyr leveres under forsvarlige forhold, præcist lige som det gælder med andre typer af foder som man køber på siden. Og så gør det jo ikke noget, at priserne på både frosne skaldyr og frostfoder til kæledyr er holdt på et fair niveau, særligt når man tager højde for det høje kvalitetsniveau.