altomERHVERV

Hos Fodergrossisten.dk finder man hurtigt et bredt udvalg af dyrefoder herunder hundefoder samt frosne mus og rotter

Det er ikke kun på grund af de gode priser, at mange vælger at shoppe hundefoder og andre slags dyrefoder hos Fodergrossisten.dk. Det store udvalg man næsten altid bliver præsenteret for hos forhandleren, inden for alle kategorier har bestemt også en masse at sige. Her har man både mulighed for at købe ”almindelige” slags dyrefoder som kattefoder og dyrefoder, samt mere specifikke typer så som frosne mus og rotter. Læs mere om begge dele herunder.

Gode priser på blandt andet hundefoder 

De gode priser hos Fodergrossisten.dk er kun én af grundene til at mange danske kæledyrsejere vælger at shopper hundefoder og andre typer foder til kæledyr hos Fodergrossisten.dk. Det brede udvalg er bestemt også én af dem. Uanset næsten hvilken type dyrefoder det gælder - men selvfølgelig ikke mindst hundefoder - har man mulighed for at vælge imellem flere varianter. Derfor behøves man ikke gå på kompromis når man handler der, men kan få præcist den type hundefoder og andre typer dyrefoder, som ens kæledyr synes ekstra godt om.

Frosne mus og rotter i forsvarlige forhold

Én af de typer dyrefoder du kan købe hos www.fodergrossisten.dk lige nu er frosne mus og rotter. Lige som i resten af kataloget, forhandler man udelukkende frosne mus og rotter i den bedste kvalitet, og man sørger altid for at sende dem forsvarligt i frostkasser, så de holder sig friske under transport. Priserne på frosne mus og rotter er desuden holdt på et niveau der sikrer, at man får ekstra god værdi for pengene.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg og køb af dyrefoder, enten frosne mus og rotter, hundefoder eller andre slags, kan kundeservice hos forhandleren helt sikkert hjælpe. Det er jo trods alt vigtigt, at ens kæledyr for noget godt og nærende at spise.