altomERHVERV

Hos Dyrlægens Gård kan du bl.a. købe Virbac hundefoder og sund kalm til hunde

Virbac hundefoder og kalm til hunde er blot to af mange spændende produkter, du kan få hos en af landets bedste smådyrsklinikker og online forhandlere af foder: Dyrlægens Gård. I de følgende to afsnit kan du blive meget klogere på den velassorterede og populære forhandler, der brænder for dit kæledyrs ve og vel.

Virbac hundefoder med sunde ingreedienser

Kvalitetsbevidsthed er et ord, der gennemsyrer alt, der har med Dyrlægens Gård at gøre. Personalets høje faglighed og mange års erfaring kommer naturligvis til udtryk på deres moderne og professionelle smådyrsklinik, der ligger i Øster Hæsinge nord for Faaborg. På klinikken gør de en dyd ud af at skabe trygge rammer for dig og dit kæledyr, hvis behov altid kommer først. Men de topmoderne faciliteter og medarbejdernes høje ekspertise er ikke det eneste, der fortæller noget om, kvaliteten er i højsædet hos det fynske foretagende. Således er deres produktsortiment spækket med kvalitetsprodukter fra markedets bedste producenter, som fx Virbac hundefoder. Virbac hundefoder er et enormt populært produkt, der naturligvis også falder i din hunds smag. Så køb Virbac hundefoder hos Dyrlægens Gård allerede i dag. Det vil du ikke fortryde.

God kalm til hunde

Dyrlægens Gård forhandler også kalm til hunde. Hvis du ønsker at skabe bedre livskvalitet for dit kæledyr, er kalm til hunde et sikkert valg – især hvis du køber det hos den fynske smådyrsklinik. Hvis du bor langt fra Øster Hæsinge, skal du dog ikke fortvivle. For Dyrlægens Gård har også en spændende, veldesignet og brugervenlig webshop, dyrlaegensgaard.dk, hvor du finder et sort og imponerende udvalg af produkter, som fx kalm til hunde. Personalet står i øvrigt altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med dine spørgsmål – også når det drejer sig om kalm til hunde.

Så hvorfor ikke vælge Dyrlægens Gård, hvis du leder efter Virbac hundefoder og kalm til hunde? Det kan i hvert fald varmt anbefales.