altomERHVERV

Hos DK-TEC finder du balletang til minilæsser og såmaskiner til landbrug

DK-TEC sælger alt i effektivt og professionelt udstyr til landmænd, gartnere og anlægsarbejde. Læs mere her om såmaskiner samt om en smart balletang til minilæsser.

Brug balletang til minilæsser for effektivt arbejde

Minilæsseren er landmandens og anlægsgartnerens bedste ven. Den er hurtig, agil og stærk og du kan montere al slags udstyr på dens arm. Hos DK-TEC kan du finde et stort udvalg af smart udstyr til minilæsser i høj og professionel kvalitet. Der findes masser af gode redskaber, som kan monteres på armen af en minilæsser, og du kan bl.a. finde en smart balletang til minilæsser på www.dk-tec.dk. Denne balletang kan samle halmballer op så let som ingen ting, og du sikrer dig et sikkert greb med den store styrke. Der findes balletænger til kvadratiske baller samt balletænger til runde halmballer i sortimentet. Hvis du søger kvalitet og styrke, så er du kommet til den helt rette butik. Deres store udvalg tæller masser af forskellige slags udstyr til minilæsser, bl.a. tænger, skovkløer, stubfræsere, stengreb, betonblandere etc. Man kan klare meget med en stærk minilæsser og godt tilbehør. Find den helt rette balletang til minilæsser på deres hjemmeside.

 

Anvend såmaskiner til såningen

DK-TEC har selvfølgelig også såmaskiner, og disse er nogle af de mest avancerede i landbruget. Det er en maskine, som spændes bagpå en traktor, og idet den langsomt køres henover marken klarer den tre forskellige vigtige handlinger på en gang. Den sørger først for ensartet materiale og åbner jorden, dernæst sår den frøet og til sidst lukker den jorden og presser den jorden til en flot og ensartet overflade. Dette er en meget avanceret maskine, og den kan spare mange timers arbejde. Du kan helt sikkert finde en super god såmaskine på www.dk-tec.dk, hvor der findes masser af forskellige modeller. De fører også kartoffellæggere, som er speciallavede maskiner til at så kartofler. De har også en majssåmaskine med gødningskasse, som både sår majs og gøder jorden samtidig. Alt efter hvilke afgrøder man sår, kan der være brug for forskellige såmaskiner, men de fleste korn kan dog sås med den samme maskine.