altomERHVERV

Home Shoppen sælger produkter såsom en elektrisk fluesmækker og bærbar Bluetooth højtaler

Den danske e-forretning Home Shoppen har altid alverdens spændende og velassorterede varer på lager, til priser hvor alle kan være med. Blandt andet fører man alverdens smart elektronisk udstyr, blandt andet udstyr der gør dig klar til at gå sommeren i møde. Her finder du alt lige fra en praktisk og effektiv elektrisk fluesmækker, til en bærbar Bluetooth højtaler til ture ud i det blå, hvor man gerne vil have musik med sig. Læs mere om begge dele og forretningen herunder.

Elektrisk fluesmækker 

Er din tolerance over for fluer og andre insekter ved at være brugt op, og vil du gerne gære det ekstra let for dig selv at komme problemet til livs? Så er en elektrisk fluesmækker det helt rigtige valg. En elektrisk fluesmækker fungerer ved at den giver fluen et kraftigt stød, hvilket både gør arbejdet nemt, og samtidigt er en human måde at aflive fluen, hvor den ikke når at opdage hvad der sker. Har du en elektrisk fluesmækker liggende hjemme i stuen, vil fluerne have svært ved at irritere dig når du ligger og ser tv eller skal til at sove til middag.

Bærbar Bluetooth højtaler spiller musik på farten

Kan du lide musik på farten, men mangler du en god bærbar Bluetooth højtaler til at løse opgaven? Så er her et godt tip: hos www.home-shoppen.dk har de altid et godt og velassorteret udvalg af elektronisk udstyr, der foruden elektrisk fluesmækker blandt andet også tæller flere smarte og kompakte modeller inden for bærbar Bluetooth højtaler. En bærbar Bluetooth højtaler er super let at bruge, man kobler blot sin smartphone til via Bluetooth. Som regel er der også et AUX stik, så man kan slutte apparater uden Bluetooth til alligevel. Med en bærbar Bluetooth højtaler i tasken, bliver ture ud i det blå og ud på sommerens festivaler med sikkerhed endnu mere mindeværdige.