altomERHVERV

Hjælpeartikler til ældre – spadserestokke, hjemmesko og sandaler fra New Feet

Der er mange ting, som bliver sværere når man bliver ældre. Men dette betyder ikke, at man bare skal lade sig synke hen og ikke gøre noget ved det. Hos SeniorSalg.dk har de specialiseret sig inden for varer og produkter, der hjælper dig i hverdagen, når alderen begynder at gøre sit indtog. Så klik ind forbi deres hjemmeside, seniorsalg.dk og kig nærmere.

Køb en god spadserestok, og hav noget at støtte dig til

En af de ting, som bliver svære med alderen, er evnen til at holde balancen, når man går og man har ofte brug for noget at støtte sig til. En måde at klare dette problem er med en spadserestok, som er en klassisk og nem løsning. Hos SeniorSalg.dk har de et kæmpe udvalg af spadserestokke, og det kan være svært at beslutte, lige præcis hvilken spadserestok, der passer til dig. Når man skal have fat i en spadserestok, er der nogle faktorer man skal kigge på: ligger den valgte spadserestok godt i hånden, og giver den, den rigtige støtte og passer den i højden? Det er vigtigt at man tænker over sådan nogle ting, når man vælger en spadserestok, men én ting er dog sikkert, og det er, at du med sikkerhed kan finde en spadserestok i høj kvalitet lige efter dine præferencer hos SeniorSalg.dk. Så tag og klik ind forbi deres hjemmeside allerede nu og find din næste spadserestok.

New Feet sko og støvler i en god ergonomisk kvalitet hos SeniorSalg.dk

En måde at forebygge alderdommens aftagende kræfter på, er ved at vælge det helt rigtige fodtøj, og mange vil opdage en fornyet energi og balanceevne, når de bruger fodtøj designet til ældre. Et af de firmaer, som har specialiseret sig inden for fodtøj til ældre, er det danske firma New Feet. New Feet laver nemlig specialudviklet fodtøj i samarbejde med ortopædkirurger, fodterapeuter og ortopædskomagere, og hos dem kan man finde fodtøj til hele året, da de både tilbyder sandaler, sko, hjemmesko og støvler. Gennem samarbejdet, har New Feet udviklet fodtøj og skoløsning til behandling og pleje af diabetiske, ømme og gigtramte fødder, og du vil med sikkerhed kunne finde et par New Feet sko, der passer lige til dig i SeniorSalg.dk's store udvalg. New Feet fodtøj adskiller sig fra normalt fodtøj ved dets optimale støddæmpning, bl.a. har alle deres modeller en 6 mm sål, samt så har de en bredere forfod, der er med til at skabe stabilitet og optimal støtte. Så er du træt af ømme fødder, så tag i stedet og prøv et par sko fra New Feet, det vil du uden tvivl blive glad for.