altomERHVERV

Hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk og kurser for ph.d. studerende hos GlobalDenmark

Hvad enten man har brug for hjælp til oversættelse eller til formidling, så bør man helt sikkert overveje at tage kontakt til GlobalDenmark. Her tilbydes der nemlig alt fra professionel oversættelse fra dansk til engelsk til kurser for ph.d. studerende i formidling. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.global-denmark.dk.

Professionel oversættelse fra dansk til engelsk

Hvis man har brug for hjælp til at få oversat tekster professionelt fra dansk til engelsk, så bør man helt sikkert overveje at rette henvendelse til GlobalDenmark. Her tilbydes der nemlig oversættelse fra dansk til engelsk, hvor kvaliteten er helt i top, så man altid er helt sikker på, at ordvalg, metaforer og tone matcher de ønsker, man har, og den kultur man henvender sig til. Hos GlobalDenmark er der udelukkende statsautoriserede oversættere og translatører ansat, som man vil have direkte kontakt med, når man skal aftale den præcise oversættelse fra dansk til engelsk. Den direkte kontakt er med til at mindske fejl og sikrer samtidig, at man får oversat tekster præcist, som man gerne vil have dem. Man kan læse meget mere om professionel oversættelse fra dansk til engelsk ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.global-denmark.dk.

Kurser for ph.d. studerende

Hvis man har en videnskabelig og akademisk karriere, men man har brug for hjælp til formidling af forskning, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi GlobalDenmark. Her tilbydes der nemlig kurser for ph.d. studerende, som blandt andet vil kunne bidrage til, at man bliver bedre til at give overbevisende og relevante præsentationer, at man får sin forskning optaget hos relevante journals og meget, meget mere. Alle kurser for ph.d. studerende har et særdeles højt niveau, så man kan være helt sikker på, at man bliver dygtigere til formidling. Man kan læse meget mere om kurser for ph.d. studerende ved at besøge GlobalDenmark på hjemmesiden www.global-denmark.dk.

På hjemmesiden www.global-denmark.dk tilbydes der kyndig hjælp med alt fra oversættelse til formidling.