altomERHVERV

Hansen & Larsen tilbyder butiksbyggeri og renovering til erhverv og leverer i høj kvalitet

Hansen & Larsen er et vestjysk entreprenørfirma, der har stor ekspertise og mange års erfaring med bl.a. butiksbyggeri og renovering til erhverv.

Gode muligheder indenfor renovering til erhverv

Hansen & Larsen har base i Skjern og er et entreprenørfirma med over 50 års erfaring. Det blev grundlagt af to venner, og siden har deres forretning udvidet sig til nu at beskæftige ca. 100 personer inden for mange forskellige faggrupper. Som entreprenørfirma har de nemlig både tømrer, smede, murere, VVS-installatører, bygningsstruktører samt egen tegnestue i huset, og det gør, at de kan påtage sig totalentrepriser og løse dem på rekordtid. Da de forskellige afdelinger er vant til at samarbejde og kan ledes af en projektleder, er de kendte for at overholde deadlines og levere høj kvalitet. De har bl.a. mange års erfaring med renovering til erhverv. Butikker skal tiltrække kunder, og derfor er renovering af erhverv vigtigt, for en grim og slidt butik er der ingen kunder, der gider gå ind i. Hvis du skal have renoveret din erhvervsbygning, så kan du helt sikkert få hjælp på hansenlarsen.dk. Læs mere om renovering til erhverv på siden.

Se også mulighederne for butiksbyggeri på hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen har mange års erfaring med butiksbyggeri i Skjern, Esbjerg, Herning og Ringkøbing. De har bl.a. udført store butikscentre og den slags meget krævende opgaver. Det er en stor fordel, at de har stort set alle de nødvendige faggrupper ansatte in-house, for på den måde kan de langt lettere holde overblikket over store entrepriser og holde tidsplanen. Du kan læse nogle udtalelser fra tidligere kunder på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk. Når det kommer til butiksbyggeri, så er deres tegnestue eksperter i at designe smukke tillokkende butikslokaler, som udviser overskud og klasse til kunderne, og som kan tiltrække dem. Det er nemlig vigtigt, at butiksbyggeri er imødekommende, for ellers går kunderne ikke derind. Der findes mange forskellige butikker, og du kan helt sikkert finde den helt rette løsning i samarbejde med entreprenørvirksomheden. De har over 50 års erfaring og kender Vestjylland ud og ind. De er i øjenhøjde, og du kan altid ringe dem op til en ærlig snak og et godt uforpligtende tilbud.