altomERHVERV

Fragt på Lauritz auktioner - Læs mere her

Har du ofte brug for transport af gods? Så ved du hvor meget enkelte besparelser kan betyde i den lange ende. Bestil billig fragt ved køb fra Lauritz, DBA m.m., og slip langt billigere end ved de konventionelle metoder. Læs mere om, hvordan dette kan lade sig gøre i denne artikel, der omhandler Fragtopgaver.dk.

Fragt til private og erhverv hos Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk er en serviceminded virksomhed med speciale i fragt. Det er ikke en decideret transportvirksomhed, men hjemmesiden på www.fragtopgaver.dk formidler kontakt imellem vognmand og kunde. Vognmændene byder ind på ruter, de skulle køre i forvejen, hvorved de kan fylde hele bagrummet op både tur og retur. Da det er forudbestemte ruter, er de villige til at tilbyde en super pris, da det er ren indkomst for vognmændene. Det store netværk hos Fragtopgaver.dk gør, at du ikke bliver begrænset, fordi der kører nemlig fragtmænd på kryds og tværs af Danmark dag ud og dag ind. Få billig fragt ved køb på DBA. Der er mange som benytter dette koncept ved køb på DBA, som gør det muligt at købe ting i den anden side af landet uden høje fragtomkostninger. Dette giver mange flere muligheder for private kunder. Fragtopgaver.dk tilbyder også transport af gods for virksomheder. Læs mere om kurerkørsel til erhverv via www.fragtopgaver.dk.

Lauritz auktioner - Lavere fragtpriser på www.fragtopgaver.dk

Handler du tit hos Lauritz? Der er penge ved at købe ting på auktion hos denne store onlineportal, men hvis man ikke tænker over fragtprisen, kan det hurtigt blive dyrt. Fragtopgaver.dk tilbyder også kurerkørsel ved køb via Lauritz - nemt og billigt. Når du starter hos Fragtopgaver.dk, får du 4 tilbud uden at forpligte. Du vælger selv den vognmand, som har det bedste tilbud i forhold til din situation. Nu er det pludselig langt billigere at handle hos Lauritz, og man er i stand til at byde den ekstra gang, når man ved, at der ikke kommer en tung udgift efter selve auktionsvaren er betalt. Læs mere om kurerkørsel og transport, når man handler hos Lauritz, på www.fragtopgaver.dk.

Handler du ofte hos Lauritz eller DBA? Læs mere om fragt og transport på www.fragtopgaver.dk.