altomERHVERV

Forkæl din firbenede ven med velsmagende hundefoder og kosttilskud til hunde

Hos HIKE kan du finde mange forskellige slags hundefoder i bedste kvalitet samt kosttilskud til hunde. Læs mere her under.

Hundefoder til skarpe priser

HIKE startede da Leif Kirkeby ikke synes, der var en hundefoder på markedet, som han ville byde sine slædehunde. Det var simpelthen ikke godt nok, og derfor lavede han sin egen foder med de bedste råvarer, han kunne finde. Han mente at sine hårdarbejdende slædehunde fortjente det bedste, og derfor gik han i gang med sin egen produktion af god hundemad med masser af frisk kød, friskfanget fisk og essentielle proteiner og mineraler. Det er den slags hundefoder, som du kan købe til gode priser, og du kan være sikker på, at dine hunde vil elske den god kost. Den indeholder ingens smagsstoffer, men kun gode råvarer, som giver den gode smags, som de fleste hunde elsker. Prøv den til din hund, og mærk forskellen på dens glæde og energi, den gode hundefoder er helt essentiel for hunden, som skal bruge de bedste råvarer med masser af protein for at kunne vokse.

Gode kosttilskud til hunde

HIKE sælger også gode kosttilskud til hunde, der skal bruge lidt ekstra vitaminer. Der kan være mange forskellige ting, som man kan bruge kosttilskud til hunde til, og det er fx hvis hunden har problemer med pelsen, og dens pels føles tør og ikke lugter godt, eller hvis hunden har problemer med leddene. Det kan også være dårlig mave og dårlig fordøjelse, det findes der også kosttilskud for. Nogle hunde mangler også energi, da de ikke helt får alle de proteiner eller vitaminer, som de skal bruge i deres kost, og det kan du også finde råd for på hike.dk, hvor der er mange forskellige gode kosttilskud til hunde, som du kan tilføje til din hunds kost. Vælg imellem mange forskellige tilskud til forskellige slags hunden. Du kan altid kontakte de dygtige medarbejdere, hvis du er i tvivl om, om der er et tilskud, som du kan bruge til din hund og for at løse den problemer.