altomERHVERV

Forebyg indbrud ved at forstærke jeres ruder med sikkerhedsfilm fra BBN Nordic

Hos BBN Nordic kan du finde alt i folie. Læs bl.a. om sikkerhedsfilm og om dekorationsfolie til fornyelse og renovering her.

Forstærk dine ruder med sikkerhedsfilm

BBN Nordic sælger film og folie til mange forskellige formål, og hvis du vil have et værn imod indbrud og hærværk, så er der fx noget, der hedder sikkerhedsfilm, som kan være højest brugbart i den henseende. Det er en film, man klister over en glasrude, som forstærker ruden helt enormt. På hjemmesiden kan du fx se to små videoklip, som viser effekten af sikkerhedsfilm på et vindue; I det ene klip kastet en sten igennem et vindue uden film, og stenen ryger som forventet lige igennem ruden, som knuses helt. I det andet klip kastes en sten imod en rude med 3M sikkerhedsfilm over, og stenen ryger ikke igennem. Ruden knuses bag filmen, men splintres ikke og sidder stadig i vinduesrammen. Sådan en film vil gøre det markant sværere at lave hærværk eller indbrud, for den sidder enormt godt fast og gør det super svært at smadre en rude.

Dekorationsfolie til mange forskellige formål

Hos BBN Nordic kan du også finde dekorationsfolie til fornyelse og renovation. Den slags kan bruges til næsten hvad som helst: Du kan dekorere vægge og gulve med budskaber eller produkter i virksomheden, det kan bruges til sikkerhedsmarkering af trapper, vejvisning på hospitaler, skadestuer eller andre offentlige institutioner. Man kan også bruge dekorationsfolie til fornyelse og renovation af døre, vægge, paneler, diske, elevatorer, låger eller borde. Du kan give alle dine borde et autentisk træprint, så det ligner massive træborde. På bbnnordic.dk kan du læse mere om, hvad denne smarte folie kan bruges til, og du vil helt sikkert kunne finde en smart måde at bruge den på. Der er mange forskellige kreative måder, det kan bruges på – det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan sikkert bruge dekorationsfolie til fornyelse og renovering i virksomheden på den ene eller anden måde. Der er altid overflader, der trænger til fornyelse.