altomERHVERV

Fodersilo og Flexsilo hos specialisten Moderne Kornbehandling ApS

Moderne Kornbehandling ApS er én af landets førende forhandlere og montører inden for fodersiloer, flexsiloer og andre typer maskiner til kornbehandling. Man leverer både skræddersyede løsninger til bedrifter med svin og kvæg, og virksomheden har takket være en central placering midt i Jylland mulighed for at servicere landbrug i hele Danmark. Læs mere om virksomheden i artiklen herunder.

En ekspert i fodersiloer med masser af specialviden

Der er flere typer maskineri til kornbehandling man har specialiseret sig inden for hos Moderne Kornbehandling. Én af dem er fodersiloer. Den danske virksomhed har lang erfaring med moderne fodersilo systemer, og de kan med sikkerhed også sørge for at levere den helt rigtige fodersilo, der vil matche dit landbrugs behov. Udover fodersiloer til beskyttelse af korn, tilbyder man også fodersiloer til opbevaring af andet end korn. Vil du gerne vide mere om dette, kan du eventuelt rette henvendelse til virksomheden på telefon eller e-mail.

Man har fodersiloer klar til levering til stort set alle behov. Uanset hvilken type fodersilo der er tale om, sker levering og montering efter alle regler og sikkerhedskrav, og man er alt i alt i gode hænder, når man indgår aftale om levering af fodersiloer med Moderne Kornbehandling ApS.

Flexsilo til det moderne landbrug fra mkorn.dk

En anden type silo man også har mulighed for at bestille hos www.mkorn.dk er en Flexsilo. Flexsiloer er både smarte og praktiske, og kan anvendes til flere formål. Præcist som det gælder med fodersiloer, har teamet bag Moderne Kornbehandling ApS lang erfaring med Flexsiloer. Derfor kan de med sikkerhed også sørge for at levere en Flexsilo, der vil passe perfekt til dit landbrugs behov.

Besøg hjemmesiden allerede i dag, hvis du gerne vil vide mere om mulighederne inden for Flexsiloer, fodersiloer og andre lignende produkter fra den danske leverandør og montør.