altomERHVERV

Flexsnegl og foderanlæg i høj kvalitet hos Moderne Kornbehandling ApS

Moderne Kornbehandling ApS har mange års erfaring indenfor kornbehandling af forskellig art. Deres professionelle og faglige stolthed garanterer forskellige løsninger, der gavner dig som kunde. Du kan derfor være sikker på at flexsnegl og foderanlæg altid er i højeste kvalitet. De garanterer altid god service, installation og reparation af deres produkter.

Chore-Time flexsnegl er førende indenfor markedet

Med flexsnegl fra Moderne Kornbehandling ApS, er du garanteret et produkt, der vil være en fast del af inventaret i mange år frem. Det er uden tvivl den bedste løsning, da du i længden vil spare på en god investering. De forhandler nemlig flexsnegle i den bedste kvalitet, og du kan dermed undgå at skulle finde reservedele. Det de kan tilbyde i form af flexsnegl, er Chore-Time. Det er et amerikansk mærke, der siden 1952 har været en af de ledende virksomheder indenfor flexsnegle. En Chore-Time flexsnegl er derfor altid et godt valg, når du er på udkig efter en ny flexsnegl til din virksomhed. Flexsnegle kan bruges til bl.a. foder og træpiller og meget andet. Det er derfor en fleksibel løsning, der bruges på mange forskellige virksomheder. Du kan lære mere om de smarte flexsnegle på mkorn.dk. Der kan du også finde kontaktoplysninger, så du kan tage kontakt til Moderne Kornbehandling ApS.

Hold styr på foderet med et foderanlæg

Moderne Kornbehandling ApS forhandler ikke bare gode og effektive foderanlæg, og sørger også for servicering, reparation og installering. Det er vigtigt for dem, at deres foderanlæg er tilpasset dine ønsker og behov. De ved det kan variere fra kunde til kunde, og derfor har de også en stor viden og erfaring indenfor både foderanlæg, fodersiloer og meget andet. De rette foderanlæg sørger for at fodre dyrene, og derfor er det også vigtigt, at investere i et godt og effektivt produkt. De forhandler foderanlæg i standardstørrelser, men har du brug for en anden løsning, gør de hvad de kan, matche dine behov. I deres udvalg finder du foderanlæg fra Europas største producent, der er i Italien. De har foderanlæg på helt op til 500 m. Det gør det altså muligt at få det helt rigtige foderanlæg, der matcher dine behov. Foruden at have foderanlæg i høj kvalitet, kan du også været sikker på, at du får den helt rigtige hjælp, når du skal vælge en. Du kan nemlig kontakte dem, så du er helt sikker på at få den assistance du har brug for, når du skal have et nyt foderanlæg, der matcher dine behov. Tag ind forbi mkorn.dk, hvis du vil lære mere om deres foderanlæg.