altomERHVERV

Flag og bordløbere til højtider og hverdag

Mangler du flag? Så køb hos Langkilde & Søn, der kun forhandler kvalitet. Den Kgl. Hofleverandør leverer også bordløbere, bilflagstænger og vimpler i bedste kvalitet.

Køb flag i topkvalitet på www.langkilde-flagfabrik.dk

Bestil flag online, og spar 10 % på dit næste køb. Langkilde & Søn sælger flag fra Norden inkl. Danmark, Norge og Sverige og Finland, men også vores mindre søsternationer som Færøerne, Island og Grønland. Køb store flag til flagstænger, og find mindre bordflag, der egner sig særligt til det velopdækkede fødselsdagsbord. Langkilde & Søn har været flagleverandør helt tilbage fra 1938, og kvaliteten har altid været førsteprioritet. Deres originale flagdug sikrer en uovertruffen kvalitet, der er vejrbestandig, og som skaber et holdbart flag, du kan have glæde af i lang tid. Du finder ikke kun nationalflag fra Norden, men også Pride flag, sørøverflag og andre specialserier.

Bordløbere til at dække festbordet - Langkilde & Søn

En flot bordløber er med til at skabe stemning ved festbordet. Langkilde & Søn laver bordløbere med nationalflag i stilfulde design. Du kan f.eks. købe modeller med danske, norske eller svenske flag. Se også deres Blå Blomst bordløber fra Nordic Way of Celebration serien. Du kan også købe bordløbere med julemotiver, der både egner sig til julefrokost og til juleaften. Gør stemningsindtrykket perfekt med en bordløber fra www.langkilde-flagfabrik.dk, der er skabt i kvalitetsmaterialer.

Gør festbordet perfekt med en bordløber, bordflag og andre pyntende artikler fra langkilde-flagfabrik.dk i høj kvalitet. Der er flag til den store flagstang, til den mindre træflagstang eller til bilen. Du finder, kort sagt, modeller til enhver lejlighed. Kigger du efter navnevimpler, vindposer eller standere til flagstænger? Så har de også, hvad du søger. Når din bestilling overstiger 699 kr., vil du være i stand til at spare fragten. Hvis der er behov for en flagreparation, vil webshoppen/leverandøren også kunne hjælpe.

Er du interesseret i at vide mere? Langkilde & Søn har skrevet informative tekster på deres hjemmeside, der også henvender sig til erhverv f.eks. med reklamebannere, beachflag og logoflag i topkvalitet.