altomERHVERV

Find holdbare drikkekopper og kobørster hos Dan Egtved

Dan Egtved er er Danmarks førende leverandør af staldindretning til både køer og heste, og har mange års erfaring inden for branchen. Det betyder at man som kunde altid er i gode hænder, når man samarbejder om indkøb af diverse slags udstyr til stalden med forhandleren, og at man altid ender op med det helt rigtige produkt. Kataloget inkluderer alt hvad man kunne forvente, inklusiv kobørster, drikkekop med mere. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Smart drikkekop i holdbart design

Dan Egtved har altid en masse godt staldudstyr på lager, og næsten med sikkerhed også den type som du er på udkig efter. Det gælder også hvis du har brug for en smart drikkekop til dine køer, hvor der i kataloget lige nu er flere smarte design du kan vælge imellem. En drikkekop fra deres katalog er enten monteret med rørventil, muleklap eller svømmeventil. Er du i tvivl om hvilken type drikkekop der egner sig bedst til montering i din stald, kan kundeservice helt sikkert hjælpe dig med at finde den rigtige type. Foruden drikkekopper til køer, fører man blandt andet også modeller til heste, hunde, geder og får. Klik ind på www.dan-egtved.dk og se udvalget.

Godt udvalg af kobørster

Udover en smart drikkekop i et holdbart design, kan man blandt andet også købe kobørster hos Dan Egtved. Kobørster er en smart og simpel måde, at pleje ens køer. Når koen har mulighed for at børste sig, er det nemlig både godt for blodcirkulationen, og er beroliger samtidig dyret. Derfor kan kobørster være en effektiv måde at skabe en mere rolig og god atmosfære i kostalden, som altid er en god ting. En kobørste fra kataloget er både ren, sund og sikker, og der er i skrivende stund otte forskellige smarte typer kobørster man kan vælge imellem.