altomERHVERV

Find et bredt udvalg af holdbare containere til mange forskellige formål på www.dc-supply.dk

Om end det er til opbevaring eller ophold, så finder du med sikkerhed den type container, som du står og leder efter hos DC-Supply. De har nemlig siden 1981 specialiseret sig i design og konstruktion af alle typer containere og kan med sikkerhed hjælpe dig, hvis du skulle stå og mangle sådan en. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, dc-supply.dk, hvor du kan finde al nyttig information.

Brug en container som midlertidig bolig

En container er ikke kun noget man bruger, når man skal fragte varer og gods med skib, men der er derimod mange muligheder og løsninger, så man kan bruge dem på anden vis. En af disse måder er som en container bolig. En lækker container bolig kan være den helt perfekte og fleksible løsning, hvis du mangler et sted at bo for en kortere periode, såsom hvis dit nuværende hjem skulle være under ombygning eller renovering. DC-Supplys container bolig er specialdesignet, så du får et komfortabelt hjem med tilstrækkelig plads under opholdet. Bare fordi man bor i en container bolig, skal man ikke holde den hyggelige stemning udenfor. En smart container bolig kan derudover leveres med tilslutning til både el, vand og afløb, så du altså ikke behøver at leve under primitive forhold. Samtidigt findes der utroligt mange former for låsemuligheder, så du trygt kan efterlade containeren uden opsyn. Så tag og kig ind forbi hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om den smart container bolig.                        

Skibscontainere der holder til alle former for vejr

Selvom man kan finde mange forskellige typer af containere hos DC-Supply til forskellige formål, så er der dog en ting, som er gennemgående for dem alle sammen. Nemlig deres holdbar kvalitet, der kan stå imod alle former for vind og vejr, uden at tage skade. En af de solide containerløsninger du kan finde hos dem, er deres skibscontainer. En skibscontainer skal kunne klare alle former for vejr; regn, slud sne og storm, da den konstant bliver udsat for hårde vilkår på havet. Alt dette skal du ikke bekymre dig om, når du vælger at investere i en skibscontainer fra DC-Supply. Med knap 40 år i branchen, ved de hvad en skibscontainer skal kunne holde til og meget mere til. Du får uden tvivl markedets bedste skibscontainer, der altid er klar til at blive fragtet over de syv verdenshave og tilbage igen. Hos dem kan du få skibscontainere i mange forskellige størrelser og til forskellige formål, alt efter hvad de skal indeholde. Så tag og kig ind forbi eller giv dem et kald, så du er sikker på at få den helt perfekte skibscontainer.