altomERHVERV

Find alt lige fra Nutri Bullet blendere til Magic Mesh myggenet hos Home Shoppen

Home Shoppen byder på et udvalg af produkter indenfor elektronik, køkkenredskaber, udeliv og indretning. Nedenfor kan du læse mere om Magic Mesh myggenet og blendere fra Nutri Bullet, der hver især indgår i sortimentet.

Praktisk Magic Mesh myggenet

Sommeren er en fantastisk tid, hvor terrassen virkelig kommer i brug. Man fristes ofte til at åbne terrassedøren ind til huset om sommeren – dels for at få luftet ud og fylde stuen med frisk sommerluft, men også for at gøre passage nemmere, når du bevæger dig indenfor og omvendt. Desværre vælger mange at lukke dørene, når mørket falder på. Myg og andre insekter søger nemlig mod lys og varme, og er døren åben, vil de derved have let ved at søge indendørs. Hos Home Shoppen finder du lidt af hvert og deres enorme udvalg af kvalitetsprodukter, byder også på en smart løsning, så du kan holde terrassedøren åben langt ud på natten. Med det såkaldte Magic Mesh myggenet, der er at finde blandt udvalget, kan du let passere gennem døren og holde myggene ude på samme tid. Et Magic Mesh består af to myggenet, hvor magneter er monteret langs åbningen – det betyder, at du håndfrit kan passere gennem døråbningen, hvorefter magneterne herefter vil sørge for at lukke nettet til igen, inden myggene når at trænge ind. Magic Mesh myggenet passer til enhver døråbning og er enormt let at montere. Ønsker du også at slippe for myggestik og irriterende summen, kan du med fordel læse mere om Magic Mesh myggenet på hjemmesiden.

Nutri Bullet blendere

Hos Home Shoppen finder du også et stort udvalg af forskellige køkkenmaskiner, der kan gøre madlavningen en smule lettere og ikke mindst sjovere. Du finder køkkenmaskiner i flere forskellige størrelser, prislejer og til forskellige formål, men fælles for alle køkkenmaskiner er, at du får masser af kvalitet for pengene. Home Shoppen forhandler udelukkende maskiner til køkkenet fra vellidte mærker – blandt andet fra Nutri Bullet, der med deres smarte blendere, gør det nemt at lave lækre smoothies og supper, der hverken efterlader ”restprodukter” eller et stort rengøringsarbejde. Blendere fra Nutri Bullet er designet ergonomisk og flot, men samtidig er designet enormt praktisk. Sortimentet byder på blendere i flere forskellige størrelser fra Nutri Bullet og der er flere forskellige farver og nuancer at vælge imellem – du finder med garanti en blender, der passer perfekt ind i dit køkken. Mangler du inspiration til lækre smoothies eller supper, medfølger der også en opskriftbog, hvor du kan hente ny inspiration til lækre og sunde måltider.

Klik ind på www.home-shoppen.dk og udforsk det store sortiment, der byder på alverdens produkter af høj kvalitet.