altomERHVERV

Få rødvin samt andre vine leveret hver måned

Hvis du kan lide rødvin, så kan du bestille ny spændende vin leveret hver måned lige til din dør uden beregning fra Vinfarmen. Læs mere her.

Rødvin i bredt udvalg

Kan du godt lide rødvin? Men du er ikke ekspert, og har faktisk ikke tid i hverdagen til at opstøve nye vine i specialbutikkerne. Supermarkedets udvalg er begrænset og lidt svært at hitte rundt i. Du ender med at købe den samme flaske næsten hver gang, for du ved den smager godt. Så har der er et godt tilbud til dig fra Vinfarmen, som tilbyder vin abonnementer til folk, der gerne vil prøvet nye spændende vine og gerne vil have inspiration og masser af variation i deres liv med rødvin. Der er to forskellige kasser at vælge imellem; rød og mix, og du kan ændre din kasse når som helst. Der vælges nye vine hver måned af de dygtige vineksperter, og de bliver sendt lige til din dør hver eneste måned med fri fragt. Du kan altid melde fra, sætte dit abonnement på pause eller ændre frekvensen efter behov. Der er ingen bindinger; kun super god rødvin nøje udvalgt til dig.

Vin leveret hver måned i en nem proces

HosVinfarmen kan du bestille et eksklusivt vin abonnement og få ny spændende vin leveret hver måned med fri fragt lige til din dør. Hvis du gerne vil prøve noget nyt og undgå altid at drikke den samme vin hele tiden, som du kender ud og ind, så bestil et abonnement. Her udvælger vineksperterne nye vine fra hele verden ud fra sæsonens mad og råvarer, de bedste druer fra de bedste egne og de bedste årgange og sender dem til din dør, nemt og praktisk. Det er fedt at få ny vin leveret hver måned, for det kan faktisk være ret svært at finde ny vin, hvis ikke man sætter en del tid af til det. Derfor ender de fleste med bare at købe den samme flaske eller boks i supermarkedet. Bestil et abonnement nu og få vin leveret hver måned lige til døre. Det er super let og der er absolut ingen bindinger og fuld fleksibilitet.