altomERHVERV

Få gratis advokathjælp i sager om tvangsfjernelse og tvangsanbringelse på www.tvangsfjernelse.com

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er et team af advokater med speciale inden for sager om tvangsanbringelse. Hvis du vil høre mere om dine rettigheder ved tvangsfjernelse, så læs med her.

Rådgivning indenfor dine rettigheder ved tvangsfjernelse

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er et hold advokater med ekspertise inden for tvangsfjernelse. De er seks på holdet, som står klar til at hjælpe dig med din sag, som vil gøre alt for at få de detaljer frem i lyset og ind i sagsbehandlingen, som kan gavne dit barn. Du har forskellige rettigheder ved tvangsfjernelse, og det har dit barn også. I har bl.a. begge parter krav på gratis advokathjælp og krav på selv at kunne vælge advokat. Og her er det vigtigt at du finder en advokat, som du stoler på og kan åbne dig op for, og som kender juraen ind og ud. Børns rettigheder ved tvangsfjernelse er, at de også har krav på en advokat, som taler deres sag, og som de kan tale med uafhængigt af kommune og forældre, for at deres stemme i sagen også kan blive hørt. Læs mere om rettigheder ved tvangsfjernelse på tvangsfjernelse.com.

Gratis advokathjælp ved tvangsanbringelse

I sager om tvangsanbringelse stiller kommunen ofte flere forskellige muligheder eller opfordringer til rådighed. Børn kan blive anbragt i netværksplejefamilier som fx hos familie eller venner af familien, og denne form for anbringelse er den mindst omvæltende for børnene, da de på den måde stadig bor i kendte rammer. Alternativt ved tvangsanbringelse kan børn blive placeret hos plejefamilier, som er godkendt af kommunen. Plejefamilier har ofte selv hjemmeboende børn, og børnene bliver på den måde en del af en ny familie på lige vilkår. Plejeforældrene gennemgår forskellige kurser for at forberede dem på opgaven. Børnene kan også anbringes på døgninstitutioner på eget værelse sammen med andre børn og uddannedet personale samt fx på efterskole i 9. eller 10. klasse. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe dig med advokathjælp i sager om tvangsanbringelse, oplyse dig og dit barn om jeres rettigheder og finde den bedste løsning for barnet i en kompleks og personlig sag.