altomERHVERV

Få foretaget pandeløft eller brystforstørrelse med eget væv hos klinik i Østjylland

Et plastikkirurgisk indgreb, såsom en brystforstørrelse med eget væv eller et pandeløft, kræver tillid patient og kirurg imellem. Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj ved Århus gør en dyd ud af, at deres kunder skal føle sig i trygge hænder. Klinikken ligger derfor i behagelige omgivelser, og har altid tid og plads til specialbehandling af hver enkelt patient.

Brystforstørrelse med eget væv

En kvindes bryster er helt unikke, og har ofte stor betydning for din opfattelse af dit spejlbillede og derfor din selvtillid. En brystforstørrelse med eget væv kan opfylde et ønske om en større barm eller rette op på et asymmetrisk bryst, og hermed give overskud på din selvtillids-konto. Plastikkirurgisk klinik i Åbyhøj udfører ofte brystforstørrelse med eget væv til kvinder, der ønsker en brystforstørrelse på ca. én skålstørrelse, eller som led i at rette op på gener, der er opstået med alderen eller som følge af graviditet og amning. Desuden er en brystforstørrelse med eget væv også en mulighed, hvis man ønsker en brystrekonstruktion efter behandling for cancer.

Pandeløft i Østjylland

Et andet indgreb man specialiserer sig i hos klinikken i Østjylland, er et pandeløft. Et pandeløft kan rette op på et hyppigt forekommende problem, hvor en overrynket pande og sænkede øjenbryn, ælder dit udseende meget mere end nødvendigt. Når Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj foretager et pandeløft, er målet at udglatte panderynker, løfte øjenbryn samt at udjævne rynkerne ved siden af øjnene. Der findes flere måder at foretage et pandeløft på, hvorfor en personlig konsultation med kirurgen er vigtig, for at kunne vurdere, hvilken løsning, der passer perfekt til dig. Ønsker du konsultation omkring pandeløft eller et hvilket som helst andet indgreb, kan denne hurtigt bookes på nettet eller over telefon, med vejledning fra en af de dygtige medarbejdere på klinikken.

Besøg derfor www.plastikkirurgi-aarhus.dk for at læse mere om de forskellige tilbud, eller for at booke din næste konsultation hos klinikken erfarne læger.