altomERHVERV

Få et klassisk eller moderne look til virksomheden med ståltagplader fra Profilmetal A/S

Når der skal lægges nyt tag, uanset om det er ved et privat hjem, nybyg eller ved virksomheden, så er det vigtigt, at taget er både holdbart og pænt. Hos Profilmetal A/S kan de love et fantastisk resultat med deres ståltagplader, der kan se ud på mange forskellige måder. De har nemlig et bredt udvalg af forskellige design og farver.

Find de bedste ståltagplader i trapez eller tagsten

Taget skal se pænt ud, men det vil helt sikkert også være en fordel, at det ikke kræver for meget vedligeholdelse efter det er lagt. Ståltagplader fra Profilmetal A/S er uden tvivl den rette vej at gå, uanset om det er til virksomheden, garagen eller skuret. Tagplader i stål er anvendt ved mange tagbeklædninger. Det er både grundet det er noget billigere, men også den utroligt høje kvalitet og lange levetid. Du kan finde ståltagplader i forskellige design, så det kan matche den bygning, det skal sættes på. Da det er lavet i stål, kan det nemlig udformes i forskellige profiler, så du kan få trapezplade TP20 eller en klassisk tagsten, der ligner tegl. Ståltagplader er typisk kendt for carporte og skure, men kan sagtens anvendes til alle former for tagprofiler. Det har nemlig utroligt mange fordele, og vil derfor være at foretrække ved hjem såvel som store industrielle bygninger.

Vær sikret lang levetid med ståltagplader

Ståltagplader er lavet med en overfladebelægning, der giver en lang levetid, og som kræver minimal vedligeholdelse. Det er desuden hverken brændbart eller vandabsorberende. Er du glad for teglsten-looket og vil rigtig gerne have et hjem, der har dette, så kan du vælge ståltagplader med det fantastiske look i flere forskellige farver. Du kan vælge den klassiske røde farve, men også sort, hvis du gerne vil have et mere moderne look. Uanset hvilken type ståltagplade du vælger, vil du være garanteret en lang levetid. Du kan faktisk bestille taget med helt op til 40 års garanti. Da det er deres egen produktion står de altid inde for kvaliteten, og ved helt præcis hvordan det er produceret. Når du skal lægge ståltagplader er det ikke på samme måde, som med andre tagformer. Du kan læse om alt det, du skal bruge, når du vil anvende ståltagplader, og hvordan du bedst muligt anvender det. De har en guide, der kan gøre det lettere for dig, der ikke er vant til det. Læs mere på www.profilmetal.dk.

Profilmetal A/S er den rette forhandler for dig, der ønsker ståltagplader i høj kvalitet, og en helt igennem fantastisk kundeservice.