altomERHVERV

Få alt i miljørigtige løsninger til din virksomhed

Hos ZENZO går man meget op i klimaet og det at lave klimavenlige løsninger. Det spænder vidt og bredt fra f.eks. en overdækket cykelparkering til en bioaffaldspose. Sagt med andre ord, så bliver der lavet miljørigtige løsninger ud fra både små og større projekter.

Overdækket cykelparkering til de motionerende ansatte

Nogle ansatte kommer i bil og andre på cykel. For dem, som kommer på cykel, kan det være rart at kunne parkere sin cykel ved en overdækket cykelparkering. En praktisk løsning til det - til tider - regnfulde og utilregnelige danske vejr. En overdækket cykelparkering er en modulopbygget løsning, der kan sammensættes alt efter, hvad der er behov for, og alt efter hvilke ønsker der er. Det kan være en cykelparkering uden tag, men det kan også være en med aflåst skur eller redskabsrum. Det kan også være en overdækket cykelparkering med en servicestation, pumpe eller lignende. Der er mange måder at sammensætte en løsning, og derfor er mulighederne også mange, for at vælge den bedste løsning for dine ansatte. Vælger man en overdækket cykelparkering, så vil den blive lavet i holdbare materialer, der holder til stort set alt vind og vejr, samtidig med at det skal vedligeholdes minimalt. Så står du med en virksomhed, der ønsker at investere mere i grønne løsninger, så tag kontakt til www.zenzo.dk, der er specialister inden for både stort og småt, når det kommer til bæredygtige løsninger. ZENZO kan lave meget mere end en overdækket cykelparkering til de motionerende ansatte. De kan også sørge for bioaffaldsposer til kantinens skraldespande, få et affaldssystem til hele virksomhed, beton møbler, eller noget andet. Læs videre og bliv klogere på f.eks. en miljørigtig cykelparkering og en miljørigtig affaldspose fra ZENZO.

Bioaffaldspose til kantinen fra ZENZO

Måske har man allerede en overdækket cykelparkering og går derfor mere op i, skifte til bioaffaldsposer. Med bioaffaldsposer med 10 liter, 20 liter og 60 liter kan man både få affaldsposer til kantinen, men også til større udendørsskraldespande. Hvad end behovet er, eller ønsketænkningen var, så er der både store og små affaldsposer til forskellige løsninger. Men hvad er en bioaffaldspose? En bioaffaldspose er en nedbrydelig, naturlig og komposterbar pose, der kan nedbrydes, uden at det efterlader mikroplast eller forurener. Når det så er sagt, så er materialet også lavet af selvsamme materialer. Det vil sige, at en bioaffaldspose består både af nedbrydelige og komposterbare vegetabilske produkter og polyester. Den perfekt erstatning for miljøforurenende, beskidte og unaturlige plastikposer. Du kan se mere om de forskellige størrelser hos www.zenzo.dk, og hvad ellers en bioaffaldspose er og kan.