altomERHVERV

Event containere i flere dimensioner

Bestil event containere og standardmodeller i mange mål f.eks. 10 fods modeller eller de helt lange på 40 fod. Læs mere på www.dc-supply.dk.

Bestil en udstilling og event container fra DC-Supply

Ønsker du en event container, som er skræddersyet efter dine behov? DC-Supply er en containerproducent, der også har mange tidligere projekter, som du måske kunne bruge. DC-Supply har igennem flere årtier indgået tætte samarbejder med private og offentlige kunder samt virksomheder, som ønsker at designe en unik event container, beboelsesenhed m.m. Flere og flere vælger containere til udstillinger og events. De er nemme at transportere frem og tilbage, og de er i stand til at tilbyde en lang række faciliteter, som gør dem egnet til alt fra bar til cykelbibliotek. DC-Supply har en lang række event projekter på deres CV. Dem kan du se ved at besøge event og udstillingskategorien på dc-supply.dk, og du kan som sagt også designe din egen mobile bod, infocontainer m.m. ved at tage kontakt til leverandøren her.

10 fods container - Se ISO målene online på dc-supply.dk

DC-Supply tilbyder 10 fods containere til alle typer af behov og kunder. Køb 10 fods standard containere, og hav lidt ekstra transportabel lagerplads, eller bestil specialbyggede løsninger som f.eks. køle-frys eller offshore. Hos DC-Supply finder du 10 fods modeller i ISO mål, og som er CSC-godkendte. De er fremstillet robust, så de kan modstå en del års ihærdig brug. Køb stærke 10 fods containere hos DC-Supply til gode priser, der tilbyder løsninger med dobbeltdør og til isoleret lager. Leverandøren her fra DK står både for salg og udlejning, og hvis du er heldig, så finder du også minicontainere i brugt kategorien på hjemmesiden. Se de mange tilgængelige muligheder på websitet, og kontakt DC-Supply, hvis du ønsker at indgå et projektsamarbejde.

Køb forskellige typer af event containere og andre modeller på 10 fod, 20 fod m.m. hos DC-Supply, der er en anerkendt containerproducent fra Danmark, som har leveret unikke løsninger siden 1981.