altomERHVERV

E. Krag Råstoffer A/S forhandler granit til dit næste byggeprojekt

Granit er et fantastisk materiale og et populært valg til hus elementer samt belægning til have- og anlægsprojekter. Granit er kendt for sine fine og glitrende marmoreringer, man sjældent ser i andre stentyper. E. Krag Råstoffer A/S har et unikt udvalg af smukke granitblokke i Sort Hyperite, der helt sikkert er et godt valg til dig, som ønsker en sten med et mere moderne og eksklusivt udtryk.

Smukke granitblokke i højeste kvalitet

Sort Hyperite granitblokke har man ofte benyttet til kystsikring og er ofte at se i de fleste havne. Udover at være utroligt tunge og stabile, kan granitblokkene også være yderst dekorative og et flot element i haver, parker og udendørsanlæg. De kan både stables som et stengærde eller graves ned som små trædeflader og fungere som gangsti. E. Krag Råstoffer A/S sælger granitblokkene både enkeltvis og i kilo. Hver sten har sit eget udtryk og fås i 3 grove sorteringer; 10-50 kg, 60-300 kg og 300-1000 kg. Den sorte granit er idéel som flot udsmykning ved huset eller på firmagrunden. Til et mere praktisk formål kan den også bruges som indbrudssikring eller pryde som nummersten på matriklen.

Sort Hyperite granitstabil - En praktisk og flot

På www.ekrag.com forhandler de også Sort Hyperite granitstabil 0-16 mm. Denne granittype er yderst velegnet som kantstabil og kan med fordel anvendes i stedet for normalt stabilgrus. Granitstabilens høje fillerindhold kombineret med den høje densitet gør dem særligt robuste og modstandsdygtige overfor eventuelle regnskyl. Granitten egner sig godt som underlag i indkørslen, da materialet er vandgennemtrængeligt og har en god bæreevne. Skal du eksempelvis anlægge indkørsel med Sort Hyperite granitskærver, kan du benytte den sort granitstabil under i stedet for almindeligt stabilgrus.  

Uanset hvad dit behov er, så er E. Krag Råstoffer A/S med over 50 års erfaring en af de bedste leverandører af råmaterialer til bygge- og anlægsprojekter, du finder i Danmark. Kontakt dem i dag enten via deres mail [email protected] eller på telefonnummer 74 63 01 02. Vil du se, hvad de ellers tilbyder af sten, grus, sand og granit, så gå ind og besøg dem på www.ekrag.com.