altomERHVERV

DK-TEC forhandler forskellige typer af jordbor og minigraver udstyr

DK-TEC sælger mange forskellige slags maskiner til landbrug, jordbrug og havearbejde. Læs mere om bl.a. minigraver udstyr samt om jordbor her.

Jordbor til ethvert behov

Hos DK-TEC kan du finde et stort udvalg af maskiner og udstyr til landbrug, jordbrug, skovarbejde og anlæg. Der er bl.a. jordbor i butikken til at bore med i forbindelse med fx at nedgrave pæle, fundament eller støbe fundament. Der er mange forskellige størrelser og bredder i sortimentet, og de kan monteres på en traktor eller en minigraver, hvilket giver en super effektiv arbejdsform. Du vil helt sikkert synes godt om de forskellige jordbor til traktor, som du kan finde i sortimentet. Hvis du skal bore i jord, så skal der et stærkt bor til. Jorden kan være hård, der kan være sten i, og det kræver stærkt udstyr at bore præcise runde huller i jord. Det kan tjene mange forskellige formål, og du kan helt sikkert finde præcis det udstyr, som du skal bruge på www.dk-tec.dk. Der er jordbor i en bred vifte af forskellige længder og bredder, og du kan bl.a. finde et XL jordbor i sortimentet til de brede huller.

Minigraver udstyr 

Hos DK-TEC kan du købe minigraver udstyr. På en minigraver kan man sætte mange forskellige arme, som kan udføre forskellige opgaver i forbindelse med landbrug, jordbrug, have og anlægsarbejde. I sortimentet kan du bl.a. find stubfræsere, grensave, skovkløer, hækkeklippere, jordbor og børster. Minigraveren er en stærk lille maskine, og den er perfekt til alsidigt arbejde i fx skove, store haver og anlæg. Med et bredt udvalg af minigraver udstyr bliver det muligt for dig at løse enormt mange forskellige opgaver med den samme maskine. Du skifter armen ud, og så kan din minigraver pludselig klare helt nye opgaver. Alt deres minigraver udstyr er i professionel kvalitet, meget slidstærkt og let af montere og afmontere. Der er forskellige slags hoveder, som kan monteres på en minigraver arm, og på den måde kan du bl.a. borde huller i jorden, klippe store hække, fælder træer, klippe grene og meget mere. Læs mere om deres minigraver udstyr på dk-tec.dk.