altomERHVERV

Denis Viet og hans investeringsselskab – www.solixgroup.dk

Hvis man er ejer af en virksomhed, som man ønsker at fusionere med en anden eller blot at udvikle på en eller anden vis, så er det helt sikkert hjemmesiden www.solixgroup.dk, man bør overveje at besøge. Hos Solix Group er de nemlig specialiserede i netop fusioner og opkøb af virksomheder, og ejerne Denis Viet og Johan Cervin har en lang fortid bag sig i forskellige dele af erhvervslivet, og de har således stor erfaring med både investeringer og mange andre aspekter af det at udvikle en virksomhed. Man kan blive meget klogere på det hele og læse om, hvad Solix Group kan tilbyde ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Læs mere om investeringerne af Solix Group på www.solixgroup.dk

Hvis man er stolt ejer af en virksomhed, og man er på udkig efter nogle, som er eksperter i investeringer og udvikling af virksomheder, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi www.solixgroup.dk. Solix Group er ejet af danske Denis Viet og svenske Johan Cervin, og sammen har de to mange års erfaringer og besidder lige præcis de kompetencer, der skal til for at udvikle en virksomhed i en endnu mere positiv retning. Vælger man www.solixgroup.dk får man et kreativt og særdeles ambitiøst investeringsselskab, som blandt andet er dygtige til alt, hvad der har med fusioner og opkøb at gøre. Www.solixgroup.dk investerer primært i virksomheder i Norden, og virksomheder som har en omsætning for 500.000.000 danske kroner eller mere for at sikre et højt og dynamisk potentiale. Hos www.solixgroup.dk er der aldrig tale om kortsigtede og hurtige investeringer, tværtimod, firmaet og de kompetente herrer bag tænker altid i langsigtede, holdbare løsninger og investeringstiltag, der kan være med til at styrke en virksomheds produktprogrammer, markedspositioner, interne organisation og meget, meget mere. Ejerne af Solix Group taler naturligvis en lang række sprog og har uddannelser inden for både forretning og virksomhedsøkonomi. Man får med andre ord hjælp fra et firma, som sætter kvaliteten af investeringen og samarbejdet højt, og www.solixgroup.dk har altid fokus på den enkelte kunde, så man er sikker på, at man får lige præcis den hjælp, man har brug for. Man kan læse meget mere om Solix Group, og hvad det præcist er virksomheden kan bidrage med ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Denis Viet er en dansk erhvervsmand med praktiske erfaringer i virksomhedsorganisation

Hvis man har en virksomhed, som man ønsker at udvikle yderligere, men man har brug for den rette hjælp til at gøre det på den bedste måde, så bør man helt sikkert overveje at tage kontakt til Denis Viet. Han er medejer af virksomheden Solix Group, som er et kreativt og ganske ambitiøst investeringsfirma. Denis Viet har arbejdet i forskellige større virksomheder i mange år, før han besluttede sig for at bruge sin enorme viden på at hjælpe og investere i andre virksomheder. Denis Viet har en bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School suppleret med en Master of Business Administration. Denis Viet har desuden stort kendskab til fusioner og opkøb samt efterfølgende omstrukturering internt i virksomhederne. Foruden det faglige har Denis Viet også en hel del praktisk erfaring med virksomhedsorganisation i form af alt fra sikker håndtering af virksomhedsfinansiering og aktier til risikokapital, diverse forretningsstrategier og meget, meget mere. Denis Viet taler alt fra norsk, svensk og dansk til tysk, fransk og engelsk, så lige meget hvilket marked i hvilket land man arbejder med, så burde det helt sikkert være muligt at få den rette hjælp hos Solix Group. Man kan læse meget mere om Denis Viet, Solix Group, og hvad virksomheden præcist kan tilbyde ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Online på hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk kan man læse meget mere om Solix Group, som er et særdeles ambitiøst investeringsselskab, der helt sikkert kan hjælpe med at udvikle din virksomhed.