altomERHVERV

Denis Viet Jacobsen og svenske Johan Cervin har startet investeringsfirmaet Solix Group

Denis Viet Jacobsen er en dansk forretningsmand, som har gjort stor karriere ved investeringer. Bl.a. har han startet sin egen investeringsvirksomhed Solix Group sammen med sin svenske forretningspartner.

Den danske forretningsmand Denis Viet Jacobsen

Denis Viet Jacobsen er en dansk forretningsmand, som har gjort karriere bl.a. som strategisk rådgiver for Intermediate Capital Group før han startede sit eget investeringsselskab med svenske Johan Cervin. Denis Viet Jacobsen har også stiftet Viet-Jacobsens Fond, som støtter forskellige godgørende formål. Bl.a. støtter fonden projekter for børn fra mindre ressourcestærke hjem, som kan have brug for et ekstra puf for at finde den rette sti. For Denis Viet Jacobsen er det en mærkesag, at alle børn skal have lige muligheder for at klare sig godt, og han mener at med succesoplevelser kan børnene lære, at hvis de sætter deres ambitioner højt og kæmper hårdt for at opnår deres mål, så kan de realisere deres drømme. Denis Viet Jacobsen støtter med Viet-Jacobsens Fond også formål, der skal hjælpe danske krigsveteraner med at komme tilbage på plads i samfundet igen. Siden 90’erne har Danmark været i krig forskellige steder i verden, og nogle af de mennesker, som vender hjem kan have svært ved at finde fodfæste igen på grund af fysiske eller psykiske mén. Imidlertid mener Denis Viet Jacobsen at de har enormt meget at byde på, og at deres erfaringer og kompetencer kan være guld værd for samfundet, og at disse også skal have et puf for at finde den rette vej. Arbejdsmarkedet skal også få øjnene op for, at alle de arbejdsløse veteraner er et stort ressourcespild. Viet-Jacobsens Fond støtter desuden videregående studier i udlandet, men primært på kandidat-, Phd. eller Dr. niveau. Det gælder unge i alderen 18-30, som har fundet et uddannelsesforløb i udlandet, som ikke kan matches på de danske institutioner og som derfor skal bruge økonomisk støtte for at kunne realisere deres drømme og tage ud og indhente den viden, som tilbydes uden for de danske grænser. På legatbogen.dk kan du læse mere om de formelle krav for at ansøge fonden.

Solix Group består af et stærkt team

Solix Group er et investeringsfirma, som er startet af danske Denis Viet Jacobsen og svenske Johan Cervin, og som arbejder med målrettede investeringer i danske og svenske firmaer, for at få dem til at vokse. De to forretningsmænd har hver deres indgående kendskab til deres respektive marked, og har desuden mange års erfaring fra det internationale erhvervsliv, og derfor er de en stærk duo, som formår at se nogle ting i markedet og på tværs af det danske og svenske marked, som ellers ville være gået de fleste forbi. Solix Group stiller altid et team af yderst kompetente medarbejdere til rådighed for at hjælpe gruppeselskaberne med at arbejde hen imod de vækstskabende planer, som Solix Group i samarbejde med ledelsen og bestyrelsen har lagt for selskabets fremtid. Mange virksomheder har store potentialer som de ikke kan indfri, fordi de mangler kapital, målrettede investeringer og nogle grundlæggende ændringer i virksomhedsstrukturen, og det er det Solix Group kan hjælpe med. Deres målgruppe er primært virksomheder der allerede omsætter for 500 mio. eller derover, som de kan se større potentiale i. De er eksperter i at lægge målrettede fremtidsplaner og investeringsplaner, komme med ændringsforslag til virksomhedens struktur, dens produktioner og dens prioriteringer. Solix Group har hjulpet mange virksomheder til større vækst og til grundlæggende forandringer, som har optimeret strukturen i firmaet. Solix Group sammensætter en skræddersyet bestyrelse, valgt primært med udgangspunkt i deres eget netværk af dygtige og erhvervsfolk, og det er bestyrelsens opgave at udpege en administrerende direktør, som gives stor autonomi til selskabets daglige drift og eksekvering af virksomhedens strategi. De arbejder altid for gensidig respekt imellem ejer (Solix Group), bestyrelse og ledelse, og søger efter gode personlige match imellem de tre grupper, når de konstitueres. Det er deres mål at skabe sunde virksomheder med bæredygtige fremtidsplaner og høje økonomiske ambitioner.